|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: robertdg 12-12-2009, 19:03 |
[EA3A/W 2.4] Zgubiona śruba od zegarów pod deską |
Autor |
Wiadomość |
bede
Nowy Forumowicz

Auto: Galant 2.4 GDI '99
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-08-2009, 22:02 [EA3A/W 2.4] Zgubiona śruba od zegarów pod deską
|
|
|
Witam grupowiczów,
mam dość banalny lecz denerwujący problem. Rozkręcając tablice z zegarami, jedna ze śrub na których trzyma się w/w tablica, poleciała w czarną czeluść podłogi . Podczas jazdy śrubka nie daje o sobie zapomnieć, co przy dłuższej jeździe jest już denerwujące. Z obserwacji słuchowej doszedłem ze jest na brzegu lewej strony (w okolicach pod sprzęgłem).
Jak sie dobrać do w/w obszaru najprościej by rozwiązać ten denerwujący problem ?.
Będę wdzięczny za każdą sugestię .
Pozdrawiam, |
Ostatnio zmieniony przez robertdg 12-12-2009, 19:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
cuuube [Usunięty]
|
Wysłany: 21-08-2009, 23:19
|
|
|
musisz zdjac listwe progowa ta we wnece drzwi , odkrecic pozostale plastki(bodaj 2) i juz powinienes miec dojscie do tej okolicy ktora Cie interesuje - podnosisz wykladzine pod ktora bedzie wygluszenie pod ktorym na blasze lezy Twoja srubka
[ Dodano: 21-08-2009, 23:22 ]
ewentualnie probuj ja wyciagnac ta droga co wpadla ale mysle ze bedziesz mial problem z wygieciem(przydaloby sie zlamanie w kilku miejscach) i wlozeniem reki tak gleboko |
|
|
|
 |
bede
Nowy Forumowicz

Auto: Galant 2.4 GDI '99
|
Wysłany: 21-08-2009, 23:47
|
|
|
cuuube napisał/a: | musisz zdjac listwe progowa ta we wnece drzwi , odkrecic pozostale plastki(bodaj 2) i juz powinienes miec dojscie do tej okolicy ktora Cie interesuje - podnosisz wykladzine pod ktora bedzie wygluszenie pod ktorym na blasze lezy Twoja srubka
[ Dodano: 21-08-2009, 23:22 ]
ewentualnie probuj ja wyciagnac ta droga co wpadla ale mysle ze bedziesz mial problem z wygieciem(przydaloby sie zlamanie w kilku miejscach) i wlozeniem reki tak gleboko |
W takim razie zastosuje metodę nr 1 . Miejmy nadzieję ze nieszczęsna śrubka wpadnie w me ramiona i powróci na swoje, prawidłowe miejsce
Pozdrawiam, |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21947 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 22-08-2009, 11:39