To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2,5 Ostrowiec Św.

giebur1 - 15-09-2009, 21:53
Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2,5 Ostrowiec Św.
Kod:
Mitsubishi Galant

Cena (brutto): 22 500 PLN / 5 403 EUR (do negocjacji)

Typ:Sedan / Limuzyna

Informacje:
Rok produkcji: 2000, 148 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 170 KM (125 kW), Pojemność skokowa: 2500 cm3, benzyna, bordowy, Liczba drzwi: 4/5,

Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, tempomat, światła przeciwmgielne

Dodatkowe informacje:
serwisowany w ASO, sprowadzony, bezwypadkowy, garażowany, zarejestrowany w Polsce

Opis pojazdu:
Witam mam do sprzedania w IDEALNYM !!! stanie Mitsubishi Galant autko zostało sprowadzone z niemiec jest po wszystkich opłatach celnych jak i rejestracyjnych posiada piękne 17' alufelgi + niedawno kupione opony, klimatyzacje automatyczną, 4x el. szyby, el. lusterka, załozony jest filtr marki K&n o wartości 300 euro cały wydech o pięknym brzmieniu metalicznym o wartości 700euro. PODKREŚLAM AUTO JEST W IDEALNYM STANIE WARTO ZOBACZYC !!!!!!!!

Żeby go oglądnąć musiałbym zrobić w sumie 900km. Powiedzcie proszę czy na pierwszy rzut oka warto tam jechać.

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9869369

macia - 15-09-2009, 22:40

Dziwna tapicerka, jak z roczników przedliftowych, a ten niby po lifcie... Czyli sprawdziłbym VIN w pierwszej kolejności. Z tyłu na blendzie nie ma napisu "galant", także może coś było niebardzawo z tamtej strony. 170KM to trochę dołożył sprzedający :wink: Poza tym drążek biegów nieoryginalny, a na pewno skrócony :roll: Oczywiście żadna z tych rzeczy go nie dyskwalifikuje, ale warto się bliżej przyjrzeć "ideałowi" :lol:
PS. Jak dla mnie: powyższe + cena = szukam dalej :lol:

sampler - 16-09-2009, 07:26

Jakas unikalna tapicerka jeszcze takiej nei widzialem czy to w przed czy po lifcie. Galka zmiany biegow jest orginalna ale skrocona. Szkoda ze zdjecie komory silnika takie niewyrazne
KaWu - 16-09-2009, 09:14

sampler, napisał/a:
Szkoda ze zdjecie komory silnika takie niewyrazne

Prawdopodobnie od tej samej osoby (to samo miasto) oglądałem już zdjęcia 2 aut.
W jednym zdjęcia w środku były też ruszone - na żywo okazalo się że tapicerka tragiczna. W drugim aucie były też ruszone zdjęcia komory silnika - tak jak tutaj. Dziwny zbieg okoliczności :?: :)
Z tyłu brak napisu-podejrzane.

Owczar - 16-09-2009, 09:58

giebur1, proszę o edycję według wzoru: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247
prelud - 16-09-2009, 20:54

wedlug mnie brak napisu (oznaczen z tylu o niczym nie swiadczy,fakt wzor tapicerki dziwny i tez pierwszy raz taka spotykam,ogolnie misiek ladny ale zbyt wysoka cena...
Anonymous - 16-09-2009, 21:55

Szczerze mówiąc ta tapicerka wcale nie jest chyba aż tak unikalna - brat ma dokładnie taką samą - wersja Elegance po lifcie.
Pzdr

yrdn - 16-09-2009, 22:09

Dzownilem, bo mysle znowu o czwartym Galu :) 22 i pol klocka, gdzie te pół jest do
urwania to faktycznie duzo. Gosc zarzekal sie, ze jest wszystko gites majonez. W
momencie telefonu akurat przyjechal Galem i prezentowal mi przez telefon (sic!)
wydech i prace silnika :P Generalnie nic mnie nie zaskoczylo. Brak znaczkow na tylnej
klapie o niczym nie swiadczy, bo sam odwaliłem oznaczenia v6-24v bo tylko takie byly
w tej wersji.

Gosc sam zagadnął dlaczego o nic się nie pytam nt. samochodu wiec kiedy
powiedzialem mu, ze mialem juz 3 i tylko ogledziny i przejazdzka dadzą pełny obraz
powiedział mi, że innym z Ostrowca nie wyjadę... czyli najlepszy w Ostrowcu :D a w
innych miastach są lepsze :P

Taką tapicerkę miałem w 2/3 Galantow - dużo jej było w produkcji z roku 1999, bo
produkcja od 2000 miała już składane lusterka i inny wzór tapicerki i kierownicy. Czyli ten
na pewno miał I-sza rejestracje 2000 ale produkcja na bank 1999. Wyjdzie na pewno z VIN,
ktory bedzie wyglądał tak JMBSNEA5AXZ... czyli na pewno rok 1999
Pozdro.

sampler - 17-09-2009, 07:10

Typowa tapicerka w elegance to "tygrysek" i wyglada tak:

Ta z aukcji jest inna i na pewno rzadziej spotykana

giebur1 - 17-09-2009, 09:56

yrdn

Jeśli wybierzesz się do Ostrowca św. daj znać proszę co tam zobaczyłeś no i oczywiście czy kupiłeś.

[ Dodano: 07-10-2009, 10:38 ]
Czy ktoś oglądał to auto?