Pajero II - Czy to auto to jest pajero II generacji?
Anonymous - 20-10-2009, 15:03 Temat postu: Czy to auto to jest pajero II generacji? To mój pierwszy post także pozdrawiam wszystkich
Szukam autka do kupienia i trafiłem na takie ogłoszenie pajero sport , wygląda zupełnie inaczej niż inne pajero II które oglądałem. Co to za wózek jest? Czy aby nie jakaś nowsza wersja? Ale rok produkcji podany 97.
Anonymous - 20-10-2009, 15:05
Pajero Sport. Możliwe, że wersja na Amerykę
gołąb - 20-10-2009, 17:03
Raczej na pewno na Amerykę-licznik w milach. www.autoefl.pl/carofday.asp?cod=189
[ Dodano: 20-10-2009, 17:54 ]
Ogółem bardzo fajne auto.Trochę chyba przesadzili z niektórymi opiniami...
(może fakt że starsze diesle nie są zbyt żwawe i są paliwożerne,ale dochodzi tu też masa auta).Lecz co do właściwości terenowych nie ma bata na Miśka
zbyszekm2 - 20-10-2009, 19:29 Temat postu: Re: Czy to auto to jest pajero II generacji?
ciapaty napisał/a: | To mój pierwszy post także pozdrawiam wszystkich
Szukam autka do kupienia i trafiłem na takie ogłoszenie pajero sport , wygląda zupełnie inaczej niż inne pajero II które oglądałem. Co to za wózek jest? Czy aby nie jakaś nowsza wersja? Ale rok produkcji podany 97. |
Pierwszy sport
Anonymous - 20-10-2009, 20:46
Wygląda sympatycznie, poza oponami - jakieś szosowe śmietniki. By się nadał taki pojazd, jedyne to konsumpcja gazu stoi pod znakiem zapytania. Deklarowane 15 przy tym motorze to by pasowało do spalania benzynki w cyklu mieszanym... a nie gazu.
stegano - 20-10-2009, 20:54
to mi wyglada na model chelengera
[ Dodano: 20-10-2009, 20:57 ]
proszę bardzo wypisz wymaluj http://cgi.ebay.co.uk/MIT...=item2556cc74ff
Faraonix - 20-10-2009, 20:58
zastanow sie jeszcze czy do tego auta potem czesci kupisz i w jakiej cenie jesli sa jakies nietypowe od europejskiej wersji
Anonymous - 20-10-2009, 21:51
U kowala pod Straszynem się dorobi
A w temacie nadwozia. Zastanawiają mnie różnice w nadwoziach Pajero 'classik' . Takie nadwozie dwukolorowe i jednolite . Różnice widać zwłaszcza na burtach i w braku progów. To jakieś różne wersje auta bo różnice w dizajnie roczników to na pewno nie są. Aha, te modele bez progów w jednym kolorze jakoś słabo wyposażone są (okna na korbę...)
Interesują mnie jeszcze różnice pomiędzy wersją manual i automat. Jak te 4 przełożenia w automacie mają się do 5 w manualu? Chodzi mi głównie o teren. Wersja z automatem pali dużo więcej?
Anonymous - 20-10-2009, 22:34
Auta w linkach to Pajero II. To dwukolorowe to chyba limitowana wersja American Dream. Ta w drugim to standardowa wersja. Poza tym dwukolorowe nadwozia występowały seryjnie np. mój Misiek jest od góry bordowy, a od dołu taki złoto-szary odcień
zbyszekm2 - 21-10-2009, 08:24
wersja GLS i GLX tylko tym się różnią, a co za tym idzie wyposażenie.
gołąb - 21-10-2009, 12:06
zbyszekm2 napisał/a: | wersja GLS i GLX tylko tym się różnią, a co za tym idzie wyposażenie. | Tzn. listwy i nadkola plastikowe były przeważnie w lepszej wersji(gls)i tu racja że po tym z wierzchu można je było rozróżnić.Ale dwukolorowe NADWOZIE występowało głównie w Shogunie czyli angielskiej wersji-poprawcie mnie jeśli się mylę (nie mówię tu o progach i nadkolach,bo te też przeważnie były w odmiennym kolorze od nadwozia).
Robert09 - 21-10-2009, 19:35
15l LPG/100 km ?, tylko pozazdrościć. Moje poprzednie z takim silnikiem (w automacie) zjadało 21 litrów gazu w cyklu mieszanym.
|
|
|