To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - Powód powstania forum MMC Car Poland i Dealerzy Mitsubishi

Hubeeert - 04-09-2006, 19:18
Temat postu: Powód powstania forum MMC Car Poland i Dealerzy Mitsubishi
Jest prosty - chcemy mieć kontakt. Mamy pytania, wątpliwości.

Tu jest na to miejsce.

JCH - 04-09-2006, 20:48
Temat postu: Podforum MMC i Dealerzy
Hubeeert napisał/a:
Tu jest na to miejsce.
Czym to miejsce różni się od tego :?:

Kto się będzie wypowiadał z wymienionych w tytule tego podforum. :?:

Hubeeert - 04-09-2006, 21:02

Jacek - tu miejsce jest wyróżnione. I lepiej widoczne. Liczymy na to że zaczną się tu dealerzy wypowiadać - tu będą tylko takie tematy.

Jeżeli pytasz jaką mamy gwarancję że będą się wypowiadać to Ci odpowiem - zerową ale sądzę że im wcześniej zrozumieją że milczenie nie będzie dobrym rozwiązaniem tym lepiej dla nich. Tak długo jak jesteś anonimowym Klientem - jednym z wielu to pikuś. Tu na forum masz szansę ze swoją opinią dotrzeć do naprawdę dużej ilości osób. I to się zacznie szybko liczyć.

A im szybciej Dilerzy i MMC to zrozumieją tym lepiej dla Nas bo będziemy mogli coś na tym zyskać.

Tak - naprawdę w to wierzę

edit - literówki

Anonymous - 04-09-2006, 21:15

fajny pomysł Hubeeert! tak ja też jestem naiwny :lol: i jutro jade do mojego dilera pokazać mu to miejsce.
JCH - 04-09-2006, 21:17
Temat postu: Podforum MMC i Dealerzy
Gratuluję optymizmu. :roll: Nie podzielam. 8)
Moją opinię znasz.

Anonymous - 04-09-2006, 21:24

Jaca myślę ze ASO też da sie czegos nauczyć :D .im więcej osób bedzie naciskac tym lepiej.
Hubeeert - 04-09-2006, 21:25

JCH napisał/a:
Moją opinię znasz

Znam i sie nie dziwię. Ale Jacek - gdybym nie był optymistą a właściwie gdybyśmy nie byli optymistami to tego forum też by nie było. I Klubu. I tego wszystkiego co się nam udało osiągnąć.

To tutaj to po prostu kolejny krok. A Dilerzy nas czytują - nie bój się :mrgreen:

Anonymous - 04-09-2006, 21:41

Hubeeert napisał/a:
A Dilerzy nas czytują - nie bój się

Nie tylko to forum czytują - co najciekawsze... :mrgreen:
Ze swojej strony mogę zapewnić, że o wszystkich "niesmakach", powodowanych przez ASO Mitcar, odpowiednie osoby są informowane i potrafią wyciągać konsekwencje.

Pozdrawiam

Hubeeert - 04-09-2006, 21:43

Miedzy innymi to miałem na myśli pisząc:

Hubeeert napisał/a:
Tu na forum masz szansę ze swoją opinią dotrzeć do naprawdę dużej ilości osób. I to się zacznie szybko liczyć.

W koncu to będzie korzystne i dla Nas Klientów i dla Dilerów no a w rezultacie dla MMC Car Poland - prawda?

Anonymous - 04-09-2006, 21:46

Hubeeert napisał/a:
W koncu to będzie korzystne i dla Nas Klientów i dla Dilerów no a w rezultacie dla MMC Car Poland - prawda?

Masz 100% racji.

Hubeeert - 04-09-2006, 21:58

O ile wypali. Na co bardzo liczę.
Anonymous - 04-09-2006, 22:11

Hubeeert napisał/a:
O ile wypali. Na co bardzo liczę.

Wydaje mi się, że to proces długofalowy, jednak jest spora szansa na jego powodzenie - kilku sojuszników na pewno już jest... :wink:

Hubeeert - 04-09-2006, 22:15

Ja się nie nastawiam na natychmiastowe otwarcie MMC I Dilerów.
Ale to tak jak z naszym forum. Początki były ciężkie i ciągle pytania były - po co kolejne forum Mitsubishi?

Wszystkim tym którzy wtedy pytali odpowiem prosto - popatrzcie co jest teraz.

I dlatego wierzę że i z tematem o którym tu rozmawiamy damy radę.

Anonymous - 04-09-2006, 22:25

Hubeeert napisał/a:
Ja się nie nastawiam na natychmiastowe otwarcie MMC I Dilerów.

Do tego potrzebna jest jeszcze dobra wola "Rządzących", na którą w niektórych przypadkach, nie mamy wpływu - jak widać na przykładzie, choćby cyklisty.

Hubeeert napisał/a:
I dlatego wierzę że i z tematem o którym tu rozmawiamy damy radę.

Na pewno się uda.
Wypowiem się za siebie, ale pewnie kilka osób na tym forum, ma podobne zdanie:
Jestem dumny z tego, że pracuję tam gdzie pracuję i chcę, aby moja Firma kojarzyła się dobrze - na tym bardzo mi zależy, więc jeśli tylko będę mógł to oferuję swoją pomoc.
Na pewno mam wielkie wsparcie u swojego Szefa, któremu zależy na tym również - przekonałem się o tym wielokrotnie.
Jeśli będą jakieś niejasności, skargi, itp. na pewno będzie o tym wiedział i gwarantuję, że nie pozostawi sprawy bez odzewu.

Hubeeert - 04-09-2006, 22:34

Dobra bez kryptoreklamy ;-) :lol:

Zaproś go na forum :D