Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Powód powstania forum MMC Car Poland i Dealerzy Mitsubishi
Autor Wiadomość
Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-09-2006, 19:18   Powód powstania forum MMC Car Poland i Dealerzy Mitsubishi

Jest prosty - chcemy mieć kontakt. Mamy pytania, wątpliwości.

Tu jest na to miejsce.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 04-09-2006, 20:48   Podforum MMC i Dealerzy

Hubeeert napisał/a:
Tu jest na to miejsce.
Czym to miejsce różni się od tego :?:

Kto się będzie wypowiadał z wymienionych w tytule tego podforum. :?:

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 04-09-2006, 21:02   

Jacek - tu miejsce jest wyróżnione. I lepiej widoczne. Liczymy na to że zaczną się tu dealerzy wypowiadać - tu będą tylko takie tematy.

Jeżeli pytasz jaką mamy gwarancję że będą się wypowiadać to Ci odpowiem - zerową ale sądzę że im wcześniej zrozumieją że milczenie nie będzie dobrym rozwiązaniem tym lepiej dla nich. Tak długo jak jesteś anonimowym Klientem - jednym z wielu to pikuś. Tu na forum masz szansę ze swoją opinią dotrzeć do naprawdę dużej ilości osób. I to się zacznie szybko liczyć.

A im szybciej Dilerzy i MMC to zrozumieją tym lepiej dla Nas bo będziemy mogli coś na tym zyskać.

Tak - naprawdę w to wierzę

edit - literówki

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

arek 69
[Usunięty]

Wysłany: 04-09-2006, 21:15   

fajny pomysł Hubeeert! tak ja też jestem naiwny :lol: i jutro jade do mojego dilera pokazać mu to miejsce.

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 04-09-2006, 21:17   Podforum MMC i Dealerzy

Gratuluję optymizmu. :roll: Nie podzielam. 8)
Moją opinię znasz.

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

arek 69
[Usunięty]

Wysłany: 04-09-2006, 21:24   

Jaca myślę ze ASO też da sie czegos nauczyć :D .im więcej osób bedzie naciskac tym lepiej.

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 04-09-2006, 21:25   

JCH napisał/a:
Moją opinię znasz

Znam i sie nie dziwię. Ale Jacek - gdybym nie był optymistą a właściwie gdybyśmy nie byli optymistami to tego forum też by nie było. I Klubu. I tego wszystkiego co się nam udało osiągnąć.

To tutaj to po prostu kolejny krok. A Dilerzy nas czytują - nie bój się :mrgreen:

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

Patrol
[Usunięty]

Wysłany: 04-09-2006, 21:41   

Hubeeert napisał/a:
A Dilerzy nas czytują - nie bój się

Nie tylko to forum czytują - co najciekawsze... :mrgreen:
Ze swojej strony mogę zapewnić, że o wszystkich "niesmakach", powodowanych przez ASO Mitcar, odpowiednie osoby są informowane i potrafią wyciągać konsekwencje.

Pozdrawiam

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 04-09-2006, 21:43   

Miedzy innymi to miałem na myśli pisząc:

Hubeeert napisał/a:
Tu na forum masz szansę ze swoją opinią dotrzeć do naprawdę dużej ilości osób. I to się zacznie szybko liczyć.

W koncu to będzie korzystne i dla Nas Klientów i dla Dilerów no a w rezultacie dla MMC Car Poland - prawda?

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

Patrol
[Usunięty]

Wysłany: 04-09-2006, 21:46   

Hubeeert napisał/a:
W koncu to będzie korzystne i dla Nas Klientów i dla Dilerów no a w rezultacie dla MMC Car Poland - prawda?

Masz 100% racji.

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 04-09-2006, 21:58   

O ile wypali. Na co bardzo liczę.

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

Patrol
[Usunięty]

Wysłany: 04-09-2006, 22:11   

Hubeeert napisał/a:
O ile wypali. Na co bardzo liczę.

Wydaje mi się, że to proces długofalowy, jednak jest spora szansa na jego powodzenie - kilku sojuszników na pewno już jest... :wink:

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 04-09-2006, 22:15   

Ja się nie nastawiam na natychmiastowe otwarcie MMC I Dilerów.
Ale to tak jak z naszym forum. Początki były ciężkie i ciągle pytania były - po co kolejne forum Mitsubishi?

Wszystkim tym którzy wtedy pytali odpowiem prosto - popatrzcie co jest teraz.

I dlatego wierzę że i z tematem o którym tu rozmawiamy damy radę.

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

Patrol
[Usunięty]

Wysłany: 04-09-2006, 22:25   

Hubeeert napisał/a:
Ja się nie nastawiam na natychmiastowe otwarcie MMC I Dilerów.

Do tego potrzebna jest jeszcze dobra wola "Rządzących", na którą w niektórych przypadkach, nie mamy wpływu - jak widać na przykładzie, choćby cyklisty.

Hubeeert napisał/a:
I dlatego wierzę że i z tematem o którym tu rozmawiamy damy radę.

Na pewno się uda.
Wypowiem się za siebie, ale pewnie kilka osób na tym forum, ma podobne zdanie:
Jestem dumny z tego, że pracuję tam gdzie pracuję i chcę, aby moja Firma kojarzyła się dobrze - na tym bardzo mi zależy, więc jeśli tylko będę mógł to oferuję swoją pomoc.
Na pewno mam wielkie wsparcie u swojego Szefa, któremu zależy na tym również - przekonałem się o tym wielokrotnie.
Jeśli będą jakieś niejasności, skargi, itp. na pewno będzie o tym wiedział i gwarantuję, że nie pozostawi sprawy bez odzewu.

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 04-09-2006, 22:34   

Dobra bez kryptoreklamy ;-) :lol:

Zaproś go na forum :D

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

Odpowiedz do tematu