Chcę Kupić Space Stara - Przekonanie do S.Stara
Anonymous - 13-11-2009, 17:50 Temat postu: Przekonanie do S.Stara Pomocy przekonajcie mojego szwagra do S.Stara na co mamy zwrócić uwagę przy zakupie
jakie s± słabe strony roczników 2001- 2002,1,9 DID
http://autosiwy.otomoto.pl/ dzięki
Andrew - 13-11-2009, 20:00
Mój brat kupił identycznego w sierpniu jak ten z ogłoszenia, które podałe¶, no i moje wrażenia z jazdy tym autkiem: przyjemnie w ¶rodku, wysoko się siedzi, silnik daje radę (102 KM), no i mało pali... Jak narazie wszystko ok. Wymieniony rozrz±d, olej i łożyskowanie amortyzatora. A co najważniejsze trzy diamenty na masce . A na co zwrócić uwagę: na silnik (wycieki oleju, ogólnie kultura pracy-dodam,że powinien cicho pracować), ¶rodek wnętrza (do¶ć często poprzecierana tapicerka i niektóre plastiki mog± być poobrywane w niezadbanych egzemplarzach), blacharka w SS raczej nie powinna nosić ¶ladów rdzy, no chyba, że po jakim¶ dzwonku . Ogólnie auto powinno się ładnie zbierać z miejsca. Jeszcze jedna rzecz: sprawdĽcie zawieszenie z przodu, SS maj± delikatne górne mocowania amortyzatora (wyrabia się tam łożysko), czego objawem mog± być stuki podczas skręcania lub podczas jazdy (łożysko takie to koszt ok. 40 PLN). Z mojej strony chyba tyle. Pozdrawiam
xjacobs - 13-11-2009, 23:06
Gniezno...tam się nie kupuje samochodów
Morfi - 14-11-2009, 00:03
Omijaj komisy tam nic dobrego nie znajdziesz
|
|
|