Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przekonanie do S.Stara
Autor Wiadomość
pimelodus
[Usunięty]

Wysłany: 13-11-2009, 17:50   Przekonanie do S.Stara

Pomocy przekonajcie mojego szwagra do S.Stara na co mamy zwrócić uwagę przy zakupie
jakie są słabe strony roczników 2001- 2002,1,9 DID
http://autosiwy.otomoto.pl/ dzięki :roll:

Andrew 
Mitsumaniak
01954/KMM

Auto: EA6A 4D68, Koleos DCi
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-11-2009, 20:00   

Mój brat kupił identycznego w sierpniu jak ten z ogłoszenia, które podałeś, no i moje wrażenia z jazdy tym autkiem: przyjemnie w środku, wysoko się siedzi, silnik daje radę (102 KM), no i mało pali... Jak narazie wszystko ok. Wymieniony rozrząd, olej i łożyskowanie amortyzatora. A co najważniejsze trzy diamenty na masce :D . A na co zwrócić uwagę: na silnik (wycieki oleju, ogólnie kultura pracy-dodam,że powinien cicho pracować), środek wnętrza (dość często poprzecierana tapicerka i niektóre plastiki mogą być poobrywane w niezadbanych egzemplarzach), blacharka w SS raczej nie powinna nosić śladów rdzy, no chyba, że po jakimś dzwonku :D . Ogólnie auto powinno się ładnie zbierać z miejsca. Jeszcze jedna rzecz: sprawdźcie zawieszenie z przodu, SS mają delikatne górne mocowania amortyzatora (wyrabia się tam łożysko), czego objawem mogą być stuki podczas skręcania lub podczas jazdy (łożysko takie to koszt ok. 40 PLN). Z mojej strony chyba tyle. Pozdrawiam

xjacobs 
mod MSS

Auto: MSS 1.6 2004 / 406 coupe 2.0
Wysłany: 13-11-2009, 23:06   

Gniezno...tam się nie kupuje samochodów ;)

Morfi 
Mitsumaniak
Street Hunter

Auto: Opel OPC i FORD KA
Wysłany: 14-11-2009, 00:03   

Omijaj komisy tam nic dobrego nie znajdziesz :wink:

Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
-----------------------------------------------
Mark Twain

Odpowiedz do tematu