|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przekonanie do S.Stara |
Autor |
Wiadomość |
pimelodus [Usunięty]
|
Wysłany: 13-11-2009, 17:50 Przekonanie do S.Stara
|
|
|
Pomocy przekonajcie mojego szwagra do S.Stara na co mamy zwrócić uwagę przy zakupie
jakie są słabe strony roczników 2001- 2002,1,9 DID
http://autosiwy.otomoto.pl/ dzięki |
|
|
|
 |
Andrew
Mitsumaniak 01954/KMM

Auto: EA6A 4D68, Koleos DCi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 50 razy Dołączył: 10 Sie 2009 Posty: 13646 Skąd: Lubelskie
|
Wysłany: 13-11-2009, 20:00
|
|
|
Mój brat kupił identycznego w sierpniu jak ten z ogłoszenia, które podałeś, no i moje wrażenia z jazdy tym autkiem: przyjemnie w środku, wysoko się siedzi, silnik daje radę (102 KM), no i mało pali... Jak narazie wszystko ok. Wymieniony rozrząd, olej i łożyskowanie amortyzatora. A co najważniejsze trzy diamenty na masce . A na co zwrócić uwagę: na silnik (wycieki oleju, ogólnie kultura pracy-dodam,że powinien cicho pracować), środek wnętrza (dość często poprzecierana tapicerka i niektóre plastiki mogą być poobrywane w niezadbanych egzemplarzach), blacharka w SS raczej nie powinna nosić śladów rdzy, no chyba, że po jakimś dzwonku . Ogólnie auto powinno się ładnie zbierać z miejsca. Jeszcze jedna rzecz: sprawdźcie zawieszenie z przodu, SS mają delikatne górne mocowania amortyzatora (wyrabia się tam łożysko), czego objawem mogą być stuki podczas skręcania lub podczas jazdy (łożysko takie to koszt ok. 40 PLN). Z mojej strony chyba tyle. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
xjacobs
mod MSS
Auto: MSS 1.6 2004 / 406 coupe 2.0
Pomógł: 10 razy Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 762 Skąd: Giżycko/Warszawa
|
Wysłany: 13-11-2009, 23:06
|
|
|
Gniezno...tam się nie kupuje samochodów |
|
 |
Morfi
Mitsumaniak Street Hunter

Auto: Opel OPC i FORD KA
Pomógł: 22 razy Dołączył: 23 Sty 2008 Posty: 6530 Skąd: Chorzów
|
Wysłany: 14-11-2009, 00:03
|
|
|
Omijaj komisy tam nic dobrego nie znajdziesz |
_________________ Moje OPC http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=96694
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
-----------------------------------------------
Mark Twain |
|
|
|
 |
|
|