Chcę kupić Galanta! - GALANT 2.0 16V SZCZECIN
pelu - 08-12-2009, 20:01 Temat postu: GALANT 2.0 16V SZCZECIN WITAM
http://moto.allegro.pl/it...limatronic.html
Kod: |
MITSUBISHI Galant 2.0 16v - Opis:
Autko w stanie bardzo dobrym, w pełni sprawne i zadbane. Posiada pełną dokumentację łącznie z książką serwisową.
Przyjedź obejrzeć a na pewno się nie zawiedziesz !!!
W Szczecinie chętnie pomogę załatwić wszelkie formalności związane z rejestracją pojazdu.
Cena KUP TERAZ 10.300 zł - zadzwoń po wszelkie inne informacje !!!
Preferowany kontakt telefoniczny pod numer: 518-450-022
Wszystkie zdjęcia zamieszczone na tej stronie przedstawiają ten samochód i zostały wykonane zaraz po przyjeździe do Polski. Kliknij na wybranym zdjęciu poniżej, a otworzy się ono w dużym formacie i wielkiej rozdzielczości. |
Czy ktoś może widział to auto, ewentualnie prosze o komentarz auta.
Z góry dziękuje i pozdrawiam
robertdg - 08-12-2009, 21:05
pelu, prosilbym Cie abys poprawil swoj post wedle tej instrukcji >>KLICK<<
Podejrzewam ze byl malowany przedni lewy błotnik, maska, przedni prawy blotnik i drzwi prawy przod, wnetrze auta lsni sie, ktos sie postaral jak go sprzatal, ksiazka serwisowa ma niby ostatni wpis z 25.05.09 jak dobrze widze przy przebiegu niby ok 150tys. Komora silnika jakby po myciu, brak smoka dolotu powietrza do komory filtra powietrza, kielichy blyszcza sie jakby byly swiezo malowane (albo mialo dzwona, albo ruda bardzo wychodzila i ktos to robil), miejscowe oznaki rudej na pasie przednim, auto ma miec niby WEBASTO ktorego ja nie widze na zadnym zdjeciu
Tomek83 - 08-12-2009, 21:59
Ciezko bedzie opisac to auto ma bardzo duzo odcieni,na pewno cos bylo malowane tylko teraz co i dlaczego?.. ta komora silnika bardzo mi sie nie podoba,wydaje mi sie ze bylo cos majsterkowane,wszystko jak nowe,moze byly kielichy robione,albo po prostu auto po dzwonie. Srodek za bardzo wypicowany,na zewnatrz to samo,balbym sie tego samochodu, Patrze na zdjecia z zewnatrz juz z 10minut i sie zastanawiam co bylo tu robione i wydaje mi sie ze przede wszystkim przod,maska od strony kierowcy bardziej dochodzi do blotnika niz po stronie pasazera pozatym na tej tez wlasnie stronie zderzak jakby odchodzil od lampy w dol-szczelina,blotnik od strony kierowcy jest jasniejszy od maski najlepiej to widac na zdjeciu od przodu,nadkola z tylu tez byly malowane napewno bo sa jasniejsze,drzwi kierowcy tez jakies inne,przod ciemniejszy, jednym slowem kameleon! pozatym opony wyplakowane i galka zmiany biegow nie orginalna,za bardzo podpicowany i tak moze byc ze wszystkim
Danyael - 09-12-2009, 18:11
Srebrny plastik w środku od wersji SE, gałka zmiany biegów nieoryginalna, brak znaczków na klapie bagażnika, silnik myty, lakier na kielichach, o ile się nie mylę, jak i w całej komorze silnika, jest raczej matowy - przynajmniej w galach które oglądałem tak było... rdza na metalowej belce nad grillem... no i gdzie jest "odkurzacz" ??? (czyli element, który zasysa powietrze do silnika). Na lakierach i spasowaniach się za dobrze nie znam, ale na pierwszym zdjęciu ewidentnie widać, że drzwi mają inny kolor niż tylne nadkole...
pelu - 09-12-2009, 22:44
dzieki wielkie za komentarz
widze,ze nei ma sensu nawet jechac ogladac, bo kawal drogi z krakowa
dziekuje i pozdrawiam
|
|
|