To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

3000GT/GTO Ogólne - Automatyczna antena - antena elektrycznie sterowana/wysuwana

robertdg - 25-01-2010, 20:25
Temat postu: Automatyczna antena - antena elektrycznie sterowana/wysuwana
Witam szanownych użytkowników tego forum

Przejde odrazu do sedna sprawy, potrzebuje zdjęcie montażu anteny automatycznej/elektrycznej w Mitsubishi 3000gt, rozchodzi mi sie dokładniej o to jak ona jest zamocowana do karoserii z zewnątrz.

Pozdrawiam

udi - 25-01-2010, 21:52

Antena jest mocowana za pomoca takiej nakretki z zewnatrz.Czyli musisz ja wsadzic od wewnatrz i z zewnatrz podlozyc podkladke gumowa i jeszcze jedna plastikowa i dokrecic ta wlasnie sruba .
Lepiej zobaczysz na foto

http://www.3000gt.za.pl/galeria.html#0

Nie wiem czy to mnie dotyczylo to zdanie na dole.
Ale musze powiedziec ze zajrzalem na twojego gala i to kawal fajnej maszyny.Zawsze podobal mi sie przod tego auta(spojrzenie).
Masz na prawde super bolida i fele tez pasuja do tego stylu po prostu cukiereczek

robertdg - 25-01-2010, 23:19

udi, Dzięki za odpowiedź dokładniej chodziło mi właśnie o to zdjęcie z zewnątrz, które podesłałeś, sposób montażu pod spodem jest taki sam jak każdej anteny automatycznej, dzięki za miłe slowa odnośnie Galanta, punkcik sie należy.
Jak dla mnie temat mozna zamknąć, ta wypowiedź mnie satysfakcjonuje, dostałem czego oczekiwałem.

n3000 - 26-01-2010, 08:15

robertdg bardzo ładny gal zawsze mi się ten model podobał, felgi pasują idealnie tylko te nakładki na światła psują ten fajny agresywny wygląd przodu, gdybyś je zdemontował było by dużo lepiej. pozdro