|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Automatyczna antena - antena elektrycznie sterowana/wysuwana |
Autor |
Wiadomość |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 25-01-2010, 20:25 Automatyczna antena - antena elektrycznie sterowana/wysuwana
|
|
|
Witam szanownych użytkowników tego forum
Przejde odrazu do sedna sprawy, potrzebuje zdjęcie montażu anteny automatycznej/elektrycznej w Mitsubishi 3000gt, rozchodzi mi sie dokładniej o to jak ona jest zamocowana do karoserii z zewnątrz.
Pozdrawiam |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
udi
Forumowicz

Auto: GTO MR mk3
Pomógł: 13 razy Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 233 Skąd: Lututow/Luxemburg
|
Wysłany: 25-01-2010, 21:52
|
|
|
Antena jest mocowana za pomoca takiej nakretki z zewnatrz.Czyli musisz ja wsadzic od wewnatrz i z zewnatrz podlozyc podkladke gumowa i jeszcze jedna plastikowa i dokrecic ta wlasnie sruba .
Lepiej zobaczysz na foto
http://www.3000gt.za.pl/galeria.html#0
Nie wiem czy to mnie dotyczylo to zdanie na dole.
Ale musze powiedziec ze zajrzalem na twojego gala i to kawal fajnej maszyny.Zawsze podobal mi sie przod tego auta(spojrzenie).
Masz na prawde super bolida i fele tez pasuja do tego stylu po prostu cukiereczek |
_________________ GTO MR-niebieskie
Blow off HKS,Turbo Timer HKS,filter powietrza HKS twin mushroom,zmodyfikowany downpipe 2w1,calkowity wydech ZESS,zawiecha gwint Tein SuperStreet,magnacor KV85,,polerowany Y-pipe,bixenon,Wallbro 255,regulator paliwa,MBC i 0,95 bara,NGK Iridium,
 |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 25-01-2010, 23:19
|
|
|
udi, Dzięki za odpowiedź dokładniej chodziło mi właśnie o to zdjęcie z zewnątrz, które podesłałeś, sposób montażu pod spodem jest taki sam jak każdej anteny automatycznej, dzięki za miłe slowa odnośnie Galanta, punkcik sie należy.
Jak dla mnie temat mozna zamknąć, ta wypowiedź mnie satysfakcjonuje, dostałem czego oczekiwałem. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
n3000
Mitsumaniak

Auto: 3000GT TT VR4, ECLIPSE SPYDER
Pomógł: 26 razy Dołączył: 30 Mar 2008 Posty: 496 Skąd: Goleniów
|
Wysłany: 26-01-2010, 08:15
|
|
|
robertdg bardzo ładny gal zawsze mi się ten model podobał, felgi pasują idealnie tylko te nakładki na światła psują ten fajny agresywny wygląd przodu, gdybyś je zdemontował było by dużo lepiej. pozdro |
|
|
|
 |
|
|