Pajero III - [3.2 DID] naprawa pompy wtryskowej vs wymiana jej na inną uż
GOSPOL1 - 20-02-2010, 14:45 Temat postu: [3.2 DID] naprawa pompy wtryskowej vs wymiana jej na inną uż witam wszystkich forumowiczów
Poszukuję kogoś kto naprawiał pompe wtryskową u Pana Wachowiaka w Krotoszynie i chciałęm prosić aby podzielil się z nami swoimi opiniami na ten temat . Wiem że temat byl maglowany kilka razy ale zawsze nie był wyczerpany do końca i osoba która boryka się z decyzją wymiana czy regeneracja nie mogła w sposób jednoznaczyny podjąć decyzji. Zapraszam do pisania obiektywnego podkreślam obiektywnego bo to forum to nie komercja i naganianie ludzi za pomocą tego forum nieczego dobrego nie sprowadza .
Panowie fachowcy bardzo proszę też o wypowiedzi, rozwińmy ten post poniewaz stosunkowo dużo osób boryka się z tym problemem
pozdrawiam
irzo - 26-04-2010, 19:52
Ja regenerowałem pompę w swoim V68. Jestem zdania, że lepiej regenerować i wiedzieć, co się wymieniło, niż kupować kota w worku na allegro, która nie wiadomo ile podziała. Poza tym dostajesz, bądź co bądź, gwarancje na naprawę pompy. Mnie regeneracja kosztowała 1850zł netto bodajże. Trochę auto postało na serwisie, 2 tygodnie, ale ponoć była jakaś awaria stołu probierczego czy coś takiego.
pozdrawiam
|
|
|