|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[3.2 DID] naprawa pompy wtryskowej vs wymiana jej na inną uż |
Autor |
Wiadomość |
GOSPOL1
Nowy Forumowicz
Auto: PAJERO 3,2 DID 2002 R
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-02-2010, 14:45 [3.2 DID] naprawa pompy wtryskowej vs wymiana jej na inną uż
|
|
|
witam wszystkich forumowiczów
Poszukuję kogoś kto naprawiał pompe wtryskową u Pana Wachowiaka w Krotoszynie i chciałęm prosić aby podzielil się z nami swoimi opiniami na ten temat . Wiem że temat byl maglowany kilka razy ale zawsze nie był wyczerpany do końca i osoba która boryka się z decyzją wymiana czy regeneracja nie mogła w sposób jednoznaczyny podjąć decyzji. Zapraszam do pisania obiektywnego podkreślam obiektywnego bo to forum to nie komercja i naganianie ludzi za pomocą tego forum nieczego dobrego nie sprowadza .
Panowie fachowcy bardzo proszę też o wypowiedzi, rozwińmy ten post poniewaz stosunkowo dużo osób boryka się z tym problemem
pozdrawiam |
|
|
|
 |
irzo
Forumowicz

Auto: Lancer X 1.8 CVT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-04-2010, 19:52
|
|
|
Ja regenerowałem pompę w swoim V68. Jestem zdania, że lepiej regenerować i wiedzieć, co się wymieniło, niż kupować kota w worku na allegro, która nie wiadomo ile podziała. Poza tym dostajesz, bądź co bądź, gwarancje na naprawę pompy. Mnie regeneracja kosztowała 1850zł netto bodajże. Trochę auto postało na serwisie, 2 tygodnie, ale ponoć była jakaś awaria stołu probierczego czy coś takiego.
pozdrawiam |
_________________ [Lancer 1.8 CVT], [Outlander Turbo 06]
 |
|
|
|
 |
|
|