Outlander I Ogólne - OUTLANDER - wybrany samochodem na bezdroża A.D. 2009
papcio - 24-02-2010, 13:23 Temat postu: OUTLANDER - wybrany samochodem na bezdroża A.D. 2009 http://www.samar.pl/index...sec,4&new=56629
regon - 24-02-2010, 17:26
wygrana świadczy o tym, iż właściciele MO są w większości wśród posiadaczy innych samochodów na bezdroża. Mimo wzystko cieszy dobry wybór.
Hiszpan - 24-02-2010, 21:02
Hehe - to się przyda, bo w tej chwili 3/4 dróg w Polsce to "bezdroża"
Samo zwycięstwo mnie nie dziwi, bo głosów oddanych na MOII było na pewno więcej niż głosów oddanych na "tojkę" LC, dyskotekę czy jepa. Za sprawą ceny zakupu oczywiście.
Nie było by tak kolorowo, gdyby policzyli procent głosów do ilości sprzedanych samochodów.
Z drugiej strony zanim kupiłem parcha, Outkiem wjeżdżałem w takie dziury, że znajomi jadący np. parchem na 35", pojarką II czy gelendą naprawdę byli pod wrażeniem.
Bart007 - 24-02-2010, 22:57
Hiszpan napisał/a: | Hehe - to się przyda, bo w tej chwili 3/4 dróg w Polsce to "bezdroża" |
Dokładnie, a jak kupowałem swojego Outka w listopadzie, to zapowiadała się wyjątkowo łagodna zima. Grunt to dobra intuicja
Outlander jest faktycznie hitem sprzedażowym, w zeszłym roku sprzedano 3100+ egzemplarzy (co ciekawe, C-Crossera i Peugeota 4007 po około 140 sztuk). Ostatni "Motor" podawał hity i porażki sprzedażowe 2009, w segmencie małych SUVów wygrał Outek, a najsłabiej sprzedawał się Jeep Compass.
|
|
|