|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:17 |
OUTLANDER - wybrany samochodem na bezdroża A.D. 2009 |
Autor |
Wiadomość |
papcio
Mitsumaniak
Auto: 2,0 DiD Intense +
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 09 Paź 2009 Posty: 78 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
regon
Forumowicz

Auto: MO II, 2,4 - już nie
|
Wysłany: 24-02-2010, 17:26
|
|
|
wygrana świadczy o tym, iż właściciele MO są w większości wśród posiadaczy innych samochodów na bezdroża. Mimo wzystko cieszy dobry wybór. |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 24-02-2010, 21:02
|
|
|
Hehe - to się przyda, bo w tej chwili 3/4 dróg w Polsce to "bezdroża"
Samo zwycięstwo mnie nie dziwi, bo głosów oddanych na MOII było na pewno więcej niż głosów oddanych na "tojkę" LC, dyskotekę czy jepa. Za sprawą ceny zakupu oczywiście.
Nie było by tak kolorowo, gdyby policzyli procent głosów do ilości sprzedanych samochodów.
Z drugiej strony zanim kupiłem parcha, Outkiem wjeżdżałem w takie dziury, że znajomi jadący np. parchem na 35", pojarką II czy gelendą naprawdę byli pod wrażeniem. |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
Bart007
Mitsumaniak

Auto: Outlander I 2.0T
Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Paź 2009 Posty: 142 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 24-02-2010, 22:57
|
|
|
Hiszpan napisał/a: | Hehe - to się przyda, bo w tej chwili 3/4 dróg w Polsce to "bezdroża" |
Dokładnie, a jak kupowałem swojego Outka w listopadzie, to zapowiadała się wyjątkowo łagodna zima. Grunt to dobra intuicja
Outlander jest faktycznie hitem sprzedażowym, w zeszłym roku sprzedano 3100+ egzemplarzy (co ciekawe, C-Crossera i Peugeota 4007 po około 140 sztuk). Ostatni "Motor" podawał hity i porażki sprzedażowe 2009, w segmencie małych SUVów wygrał Outek, a najsłabiej sprzedawał się Jeep Compass. |
_________________ pozdrawiam - Bartek |
|
|
|
 |
|
|