To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] GALANT 2.0 ELEGANCE Elbląg 2002rok, prośba o opi

GOŁĄB - 06-03-2010, 18:07
Temat postu: [EAx 97-04] GALANT 2.0 ELEGANCE Elbląg 2002rok, prośba o opi
Witam:)
Mam prośbę jestem zainteresowany Galantem 2.0 ELEGANCE z Elbląga (oczywiście ZYKLON). Czytałem trochę na forum o ofertach z Allegro pt. "ZYKLON" i już sam nie wiem bo część ludzi pisało że te samochody to tylko na zdjęciach tak ładnie wyglądają a w rzeczywistości to złom i czytałem też kilka pozytywnych komentarzy na ten temat więc proszę o wasze opinie. Widziałem już kilka Galantów z Elbląga na forum lecz tego konkretnego nie znalazłem (lub przeoczyłem albo po prostu źle szukałem). Więc proszę o pomoc ponieważ mam do Elbląga ponad 300km i jak miałbym tam jechać to konkretnie po to żeby go kupić, więc może ktoś już był go oglądać i mógł by coś o nim napisać. Z góry dziękuję za wszelkie pomocne odpowiedzi.
Pozdrawiam.

http://moto.allegro.pl/it...limatronic.html

Rok produkcji (1900 - 2100): 2002
Przebieg (km): 186000
Pojemność silnika (cm3): 2000
Moc silnika (KM): 136
Skrzynia biegów: Manualna
Rodzaj paliwa: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Liczba drzwi: 4/5
Kolor: Srebrny
Stan: Używany
Uszkodzony: Nie

Wyposażenie: ABS, Alufelgi, Autoalarm, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Immobilizer, Klimatyzacja, Lakier metallic, Poduszka powietrzna, Radio+CD, Wspomaganie kierownicy
Informacje dodatkowe: Sprowadzony, Zarejestrowany w Polsce

Więcej informacji:
Alufelgi 15"
Autoalarm z systemem antynapadowym
Centralny zamek z pilotem
Elektryczne szyby
KLIMATYZACJA typu KLIMATRONIC
Skórzana kierownica
Podłokietnik
Halogeny
Drewniane elementy wykończenia wnętrza
4 x Airbag
Radiomagnetofon
Doskonale utrzymana WELUROWA tapicerka
Regulacja ustawienia świateł
Regulacja kierownicy

PRZEPRASZAM ŻE NIE DODAJĘ ZDJĘĆ ALE NIE WIEM JAK, NIE UMIEM... :)

sewkor - 06-03-2010, 20:49

Wygląda całkiem przyzwoicie, sprzedający wie jak robić fotki :) To w końcu jaki rok produkcji, bo ja rozumiem grudzień 2001 a nie rok modelowy 2002? Cena wysoka, ale może warto :?:
tucci - 06-03-2010, 21:23

Taki piekny Elegance a na allegro wisi juz ponad 4 miesiace...
Dziwne...

GOŁĄB - 06-03-2010, 21:45

wlasnie wiem ze jest juz na alegro dosc dlugo ale moze przyczyna jest pojemnosc silnika, 2.5 sie lepiej sprzedaja niz 2,0 albo cos z nim jest nie tak
xjacobs - 07-03-2010, 10:31

sewkor napisał/a:
Wygląda całkiem przyzwoicie, sprzedający wie jak robić fotki :)

bzdura, zyklon to nie sprzedający - on tylko robi zdjęcia, wystawia samochód ze swojego konta i bierze za to kasę od właściciela ;) może tam ma jakieś swoje poszczególne egzemplarze, ale na pewno nie wszystkie :)

fj_mike - 07-03-2010, 10:59

GOŁĄB napisał/a:
wlasnie wiem ze jest juz na alegro dosc dlugo ale moze przyczyna jest pojemnosc silnika, 2.5 sie lepiej sprzedaja niz 2,0 albo cos z nim jest nie tak

Na allegro bujał się jakieś pół roku srebrny Avance 2,5V6 i jakoś długo nie mógł znaleźć właściciela. To daje do myślenia.