|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 21-03-2010, 12:02 |
[EAx 97-04] GALANT 2.0 ELEGANCE Elbląg 2002rok, prośba o opi |
Autor |
Wiadomość |
GOŁĄB
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-03-2010, 18:07 [EAx 97-04] GALANT 2.0 ELEGANCE Elbląg 2002rok, prośba o opi
|
|
|
Witam:)
Mam prośbę jestem zainteresowany Galantem 2.0 ELEGANCE z Elbląga (oczywiście ZYKLON). Czytałem trochę na forum o ofertach z Allegro pt. "ZYKLON" i już sam nie wiem bo część ludzi pisało że te samochody to tylko na zdjęciach tak ładnie wyglądają a w rzeczywistości to złom i czytałem też kilka pozytywnych komentarzy na ten temat więc proszę o wasze opinie. Widziałem już kilka Galantów z Elbląga na forum lecz tego konkretnego nie znalazłem (lub przeoczyłem albo po prostu źle szukałem). Więc proszę o pomoc ponieważ mam do Elbląga ponad 300km i jak miałbym tam jechać to konkretnie po to żeby go kupić, więc może ktoś już był go oglądać i mógł by coś o nim napisać. Z góry dziękuję za wszelkie pomocne odpowiedzi.
Pozdrawiam.
http://moto.allegro.pl/it...limatronic.html
Rok produkcji (1900 - 2100): 2002
Przebieg (km): 186000
Pojemność silnika (cm3): 2000
Moc silnika (KM): 136
Skrzynia biegów: Manualna
Rodzaj paliwa: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Liczba drzwi: 4/5
Kolor: Srebrny
Stan: Używany
Uszkodzony: Nie
Wyposażenie: ABS, Alufelgi, Autoalarm, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Immobilizer, Klimatyzacja, Lakier metallic, Poduszka powietrzna, Radio+CD, Wspomaganie kierownicy
Informacje dodatkowe: Sprowadzony, Zarejestrowany w Polsce
Więcej informacji:
Alufelgi 15"
Autoalarm z systemem antynapadowym
Centralny zamek z pilotem
Elektryczne szyby
KLIMATYZACJA typu KLIMATRONIC
Skórzana kierownica
Podłokietnik
Halogeny
Drewniane elementy wykończenia wnętrza
4 x Airbag
Radiomagnetofon
Doskonale utrzymana WELUROWA tapicerka
Regulacja ustawienia świateł
Regulacja kierownicy
PRZEPRASZAM ŻE NIE DODAJĘ ZDJĘĆ ALE NIE WIEM JAK, NIE UMIEM... |
Ostatnio zmieniony przez Kmer 07-03-2010, 11:49, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
sewkor
Forumowicz
Auto: Galant EA5A 2,5 v 6 i inne
|
Wysłany: 06-03-2010, 20:49
|
|
|
Wygląda całkiem przyzwoicie, sprzedający wie jak robić fotki To w końcu jaki rok produkcji, bo ja rozumiem grudzień 2001 a nie rok modelowy 2002? Cena wysoka, ale może warto |
_________________ 007 " Diamenty są wieczne " |
|
|
|
 |
tucci
Mitsumaniak TWIERDZA WROCLAW

Auto: EA5A '01
|
Wysłany: 06-03-2010, 21:23
|
|
|
Taki piekny Elegance a na allegro wisi juz ponad 4 miesiace...
Dziwne... |
_________________ alteri vivas oportet, si vis tibi vivere
HISTORIA GALICJUSZA
OfLS-DonKnutrix
 |
|
|
|
 |
GOŁĄB
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi
|
Wysłany: 06-03-2010, 21:45
|
|
|
wlasnie wiem ze jest juz na alegro dosc dlugo ale moze przyczyna jest pojemnosc silnika, 2.5 sie lepiej sprzedaja niz 2,0 albo cos z nim jest nie tak |
|
|
|
 |
xjacobs
mod MSS
Auto: MSS 1.6 2004 / 406 coupe 2.0
Pomógł: 10 razy Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 762 Skąd: Giżycko/Warszawa
|
Wysłany: 07-03-2010, 10:31
|
|
|
sewkor napisał/a: | Wygląda całkiem przyzwoicie, sprzedający wie jak robić fotki |
bzdura, zyklon to nie sprzedający - on tylko robi zdjęcia, wystawia samochód ze swojego konta i bierze za to kasę od właściciela może tam ma jakieś swoje poszczególne egzemplarze, ale na pewno nie wszystkie |
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 07-03-2010, 10:59
|
|
|
GOŁĄB napisał/a: | wlasnie wiem ze jest juz na alegro dosc dlugo ale moze przyczyna jest pojemnosc silnika, 2.5 sie lepiej sprzedaja niz 2,0 albo cos z nim jest nie tak |
Na allegro bujał się jakieś pół roku srebrny Avance 2,5V6 i jakoś długo nie mógł znaleźć właściciela. To daje do myślenia. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
|
|