To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Star Techniczne - [MSS ALL] [ZAWIESZENIE] Tanie amortyzatory Kayaba z allegro?

pablo eldiablo - 17-03-2010, 11:50
Temat postu: [MSS ALL] [ZAWIESZENIE] Tanie amortyzatory Kayaba z allegro?
Cześć :)
W sumie piszę poniewczasie, bo nowe amortyzatory już kliknąłem Kup Teraz, ale zastanawia mnie trochę niska cena KYB 341204 (tył) za 182zł/szt.
Może być tu jakiś haczyk? Zdarzają się podróbki, czy towar nie-pierwszej-jakości? Jak je ewentualnie poznać (będę odbierał osobiście w sklepie)?

A zakładając, że z amorkami wszystko OK i powinienem się tylko cieszyć, że taniej niż na ceneo ;) - jakie sprężyny do nich polecacie?

Owczar - 17-03-2010, 12:06

pablo eldiablo, to dobra cena, ale do Galanta są podobne za gazowo olejowe.
pablo eldiablo - 17-03-2010, 16:19

No OK, ja amortyzatorów nie wymieniałem jeszcze w żadnym z dotychczasowych samochodów, a ceny we wszystkich sklepach w jakich szukałem do Spejsa - były kilkadziesiąt % wyższe za markowe amory, albo w okolicach 200zł /szt była dostępna chińszczyzna, a nie KYB.. nieważne ;)

Istatniejsze, że nie mam jeszcze do nich sprężyn :) Ktoś posłuży radą? Jakieś sugestie czego unikać?
Pzdr :)

przemir - 07-04-2010, 14:14

Czesc Pablo
podepne sie pod Twoj temat, bo chyba bez sensu zakladac nowy.

tez mysle nad amortyzatorami, sprezyny raczej zostawie - pytanie czy macie jakies zdjecia np z EPC jakich pierdulek mam sie spodziewac przy wymianie /mocowanie gorne amortyzatora, jakies poduszki itp/ chcialbym to zrobic za jednym zamachem.

kupujac w sklepie beda mogli mi to sprawdzic ale w internecie zostaje mi tylko Wasza pomoc.

/pomocny mi byl topik -> CLIK CLIK ale pewnie jeszcze sporo mi wiedzy brakuje plus fotki sa juz niedostepne :?

Dziekuje
Przemek