|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS ALL] [ZAWIESZENIE] Tanie amortyzatory Kayaba z allegro? |
Autor |
Wiadomość |
pablo eldiablo
Forumowicz

Auto: L200, Outlander
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-03-2010, 11:50 [MSS ALL] [ZAWIESZENIE] Tanie amortyzatory Kayaba z allegro?
|
|
|
Cześć
W sumie piszę poniewczasie, bo nowe amortyzatory już kliknąłem Kup Teraz, ale zastanawia mnie trochę niska cena KYB 341204 (tył) za 182zł/szt.
Może być tu jakiś haczyk? Zdarzają się podróbki, czy towar nie-pierwszej-jakości? Jak je ewentualnie poznać (będę odbierał osobiście w sklepie)?
A zakładając, że z amorkami wszystko OK i powinienem się tylko cieszyć, że taniej niż na ceneo - jakie sprężyny do nich polecacie? |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14370 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 17-03-2010, 12:06
|
|
|
pablo eldiablo, to dobra cena, ale do Galanta są podobne za gazowo olejowe. |
|
|
|
 |
pablo eldiablo
Forumowicz

Auto: L200, Outlander
|
Wysłany: 17-03-2010, 16:19
|
|
|
No OK, ja amortyzatorów nie wymieniałem jeszcze w żadnym z dotychczasowych samochodów, a ceny we wszystkich sklepach w jakich szukałem do Spejsa - były kilkadziesiąt % wyższe za markowe amory, albo w okolicach 200zł /szt była dostępna chińszczyzna, a nie KYB.. nieważne
Istatniejsze, że nie mam jeszcze do nich sprężyn Ktoś posłuży radą? Jakieś sugestie czego unikać?
Pzdr |
|
|
|
 |
przemir
Nowy Forumowicz
Auto: Space Star 1,3
|
Wysłany: 07-04-2010, 14:14
|
|
|
Czesc Pablo
podepne sie pod Twoj temat, bo chyba bez sensu zakladac nowy.
tez mysle nad amortyzatorami, sprezyny raczej zostawie - pytanie czy macie jakies zdjecia np z EPC jakich pierdulek mam sie spodziewac przy wymianie /mocowanie gorne amortyzatora, jakies poduszki itp/ chcialbym to zrobic za jednym zamachem.
kupujac w sklepie beda mogli mi to sprawdzic ale w internecie zostaje mi tylko Wasza pomoc.
/pomocny mi byl topik -> CLIK CLIK ale pewnie jeszcze sporo mi wiedzy brakuje plus fotki sa juz niedostepne
Dziekuje
Przemek |
|
|
|
 |
|
|