To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Dolnośląskie - Podforum Dolnośląskie pozostanie zamknięte przez miesiąc!

Hubeeert - 19-03-2010, 22:08
Temat postu: Podforum Dolnośląskie pozostanie zamknięte przez miesiąc!
Niestety jak widzę sytuacja w tym dziale sięgnęła dna.
Otrzymałem dziś wiadomość, która upewniła mnie co do tego.

Niniejszym zdejmuję uprawnienia wszystkim moderatorom tego działu a sam dział zamykam na tydzień.
Może to pozwoli Wam ochłonąć bo zachowujecie się jak dzieci. Chociaz nie - dzieci nie byłyby tak złośliwe i zajadłe wobec siebie. Mieszkacie w jednym rejonie, jesteście Mitsumaniakami, znam wielu z Was osobiście.

I nic nie rozumiem...

PS
Wybory moderatorów przesuwam na za tydzień.
prosze do mnie nie pisać.

Hubeeert - 21-03-2010, 13:02

Wasze podforum zostanie zamknięte przez MIESIĄC.
Żeby nie było ŻADNYCH niejasności - nie widze możliwości firmowania naszym Forum i Klubem zachowań jakie mają w tej chwili miejsce na Dolnym Śląsku. Większość z Was nie jest temu winna, jednak grupka ludzi, którzy musza ziać do siebie nienawiścią skutecznie zniechęca mnie do trzymania tego podforum otwartego i pozwalania dłużej na to co ma tu miejsce.

Pewne działania "tajne i nieformalne" też swoje dołozyły do mojej decyzji. Może to jest wyjście :?: Może tam znajdziecie miejsce dla siebie :?: . Nie chcę wnikać.

Chciałbym podziękować wszystkim dotychczasowym Moderatorom tego działu za to co zrobili dobrego. W to co złe nie chcę wnikać. Sami wiecie najlepiej co było nie tak.

Ostrzegam jednocześnie, że robienie awantur, anonimowe telefony czy tym podobne bzdury spowodują lawinę ostrzeżeń i banów z Forum. Nie życzę sobie, żebyście wykorzystywali to Forum i ten Klub do zaspokajania swoich chorych ambicji.
To miejsce nie będzie nigdy dla jakiejś grupki, Forum i Klub są dla wszystkich i jeżeli komuś nie odpowiada czyjaś obecność to sugeruję żeby zgłosił swoje konto do usunięcia bo Forum się nie zmieni.

Pozdrawiam tych, którzy na to zasługują i przepraszam za to, że niestety musiałem tak postąpić.

Hubeeert - 20-04-2010, 16:07

Miesiąc minął.
Forum otwarte.