Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Hubeeert
20-04-2010, 16:07
Podforum Dolnośląskie pozostanie zamknięte przez miesiąc!
Autor Wiadomość
Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-03-2010, 22:08   Podforum Dolnośląskie pozostanie zamknięte przez miesiąc!

Niestety jak widzę sytuacja w tym dziale sięgnęła dna.
Otrzymałem dziś wiadomość, która upewniła mnie co do tego.

Niniejszym zdejmuję uprawnienia wszystkim moderatorom tego działu a sam dział zamykam na tydzień.
Może to pozwoli Wam ochłonąć bo zachowujecie się jak dzieci. Chociaz nie - dzieci nie byłyby tak złośliwe i zajadłe wobec siebie. Mieszkacie w jednym rejonie, jesteście Mitsumaniakami, znam wielu z Was osobiście.

I nic nie rozumiem...

PS
Wybory moderatorów przesuwam na za tydzień.
prosze do mnie nie pisać.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 21-03-2010, 13:03, w całości zmieniany 1 raz  

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 21-03-2010, 13:02   

Wasze podforum zostanie zamknięte przez MIESIĄC.
Żeby nie było ŻADNYCH niejasności - nie widze możliwości firmowania naszym Forum i Klubem zachowań jakie mają w tej chwili miejsce na Dolnym Śląsku. Większość z Was nie jest temu winna, jednak grupka ludzi, którzy musza ziać do siebie nienawiścią skutecznie zniechęca mnie do trzymania tego podforum otwartego i pozwalania dłużej na to co ma tu miejsce.

Pewne działania "tajne i nieformalne" też swoje dołozyły do mojej decyzji. Może to jest wyjście :?: Może tam znajdziecie miejsce dla siebie :?: . Nie chcę wnikać.

Chciałbym podziękować wszystkim dotychczasowym Moderatorom tego działu za to co zrobili dobrego. W to co złe nie chcę wnikać. Sami wiecie najlepiej co było nie tak.

Ostrzegam jednocześnie, że robienie awantur, anonimowe telefony czy tym podobne bzdury spowodują lawinę ostrzeżeń i banów z Forum. Nie życzę sobie, żebyście wykorzystywali to Forum i ten Klub do zaspokajania swoich chorych ambicji.
To miejsce nie będzie nigdy dla jakiejś grupki, Forum i Klub są dla wszystkich i jeżeli komuś nie odpowiada czyjaś obecność to sugeruję żeby zgłosił swoje konto do usunięcia bo Forum się nie zmieni.

Pozdrawiam tych, którzy na to zasługują i przepraszam za to, że niestety musiałem tak postąpić.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 20-04-2010, 16:07   

Miesiąc minął.
Forum otwarte.

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi