To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero I - poszukuje naklejek na bok mojego pajero

phatemanx - 21-03-2010, 15:32
Temat postu: poszukuje naklejek na bok mojego pajero
witam po ostatniej przygodzie w lesie musialem szpachlowac i malowac caly przedni prawy element i teraz poszukuje naklejek zeby dosztukowac.wie ktos z kad ja taki wzor i kolory, typ naklejek moge wziasc?
foto to moj pajero z lewej strony(potrebuje tych paskow na calym elemencie nadkola)

PiotrC - 21-03-2010, 17:21

Poszukaj najbliższej firmy zajmującej się reklamami i zrobią Ci to wszystko łącznie z napisami z folii samoprzylepnej za parę zetów. Ja dorabiałem napisy do II-jki po podobnej przygodzie i są jak oryginał :)
Pozdrawiam :)

jawaldek - 21-03-2010, 19:27

phatemanx napisał/a:
wie ktos z kad ja taki wzor i kolory, typ naklejek moge wziasc?
możesz wybrać się na jakąś zorganizowaną wyprawę terenową ->> dostaniesz naklejki z udziału a nawet i od sponsorów wyprawy. Dwa w jednym->> zabawa w terenie i naklejki ale na pewno taniej będzie gdy
PiotrC napisał/a:
Poszukaj najbliższej firmy zajmującej się reklamami i zrobią Ci to wszystko łącznie z napisami z folii samoprzylepnej za parę zetów

PiotrC - 22-03-2010, 21:01

jawaldek napisał/a:
phatemanx napisał/a:
wie ktos z kad ja taki wzor i kolory, typ naklejek moge wziasc?
możesz wybrać się na jakąś zorganizowaną wyprawę terenową ->> dostaniesz naklejki z udziału a nawet i od sponsorów wyprawy. Dwa w jednym->> zabawa w terenie i naklejki ale na pewno taniej będzie gdy
PiotrC napisał/a:
Poszukaj najbliższej firmy zajmującej się reklamami i zrobią Ci to wszystko łącznie z napisami z folii samoprzylepnej za parę zetów

Taniej pewnie nie, ale zdecydowanie przyjemniej :wink:
Ja za cały napis z boku zapłaciłem 20 złociszy :)
Pozdrówka :)