Pajero I - poszukuje naklejek na bok mojego pajero
phatemanx - 21-03-2010, 15:32 Temat postu: poszukuje naklejek na bok mojego pajero witam po ostatniej przygodzie w lesie musialem szpachlowac i malowac caly przedni prawy element i teraz poszukuje naklejek zeby dosztukowac.wie ktos z kad ja taki wzor i kolory, typ naklejek moge wziasc?
foto to moj pajero z lewej strony(potrebuje tych paskow na calym elemencie nadkola)
PiotrC - 21-03-2010, 17:21
Poszukaj najbliższej firmy zajmującej się reklamami i zrobią Ci to wszystko łącznie z napisami z folii samoprzylepnej za parę zetów. Ja dorabiałem napisy do II-jki po podobnej przygodzie i są jak oryginał
Pozdrawiam
jawaldek - 21-03-2010, 19:27
phatemanx napisał/a: | wie ktos z kad ja taki wzor i kolory, typ naklejek moge wziasc? | możesz wybrać się na jakąś zorganizowaną wyprawę terenową ->> dostaniesz naklejki z udziału a nawet i od sponsorów wyprawy. Dwa w jednym->> zabawa w terenie i naklejki ale na pewno taniej będzie gdy PiotrC napisał/a: | Poszukaj najbliższej firmy zajmującej się reklamami i zrobią Ci to wszystko łącznie z napisami z folii samoprzylepnej za parę zetów |
PiotrC - 22-03-2010, 21:01
jawaldek napisał/a: | phatemanx napisał/a: | wie ktos z kad ja taki wzor i kolory, typ naklejek moge wziasc? | możesz wybrać się na jakąś zorganizowaną wyprawę terenową ->> dostaniesz naklejki z udziału a nawet i od sponsorów wyprawy. Dwa w jednym->> zabawa w terenie i naklejki ale na pewno taniej będzie gdy PiotrC napisał/a: | Poszukaj najbliższej firmy zajmującej się reklamami i zrobią Ci to wszystko łącznie z napisami z folii samoprzylepnej za parę zetów |
|
Taniej pewnie nie, ale zdecydowanie przyjemniej
Ja za cały napis z boku zapłaciłem 20 złociszy
Pozdrówka
|
|
|