poszukuje naklejek na bok mojego pajero |
Autor |
Wiadomość |
phatemanx
Nowy Forumowicz
Auto: pajero I 2.5td
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-03-2010, 15:32 poszukuje naklejek na bok mojego pajero
|
|
|
witam po ostatniej przygodzie w lesie musialem szpachlowac i malowac caly przedni prawy element i teraz poszukuje naklejek zeby dosztukowac.wie ktos z kad ja taki wzor i kolory, typ naklejek moge wziasc?
foto to moj pajero z lewej strony(potrebuje tych paskow na calym elemencie nadkola)
 |
|
|
|
 |
PiotrC
Forumowicz

Auto: Pajero III 3.2 DID
Pomógł: 15 razy Dołączył: 26 Lis 2008 Posty: 266 Skąd: Śląsk, Tarnowskie Góry
|
Wysłany: 21-03-2010, 17:21
|
|
|
Poszukaj najbliższej firmy zajmującej się reklamami i zrobią Ci to wszystko łącznie z napisami z folii samoprzylepnej za parę zetów. Ja dorabiałem napisy do II-jki po podobnej przygodzie i są jak oryginał
Pozdrawiam |
|
 |
jawaldek
Mitsumaniak
Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 75 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 2238 Skąd: Polska
|
Wysłany: 21-03-2010, 19:27
|
|
|
phatemanx napisał/a: | wie ktos z kad ja taki wzor i kolory, typ naklejek moge wziasc? | możesz wybrać się na jakąś zorganizowaną wyprawę terenową ->> dostaniesz naklejki z udziału a nawet i od sponsorów wyprawy. Dwa w jednym->> zabawa w terenie i naklejki ale na pewno taniej będzie gdy PiotrC napisał/a: | Poszukaj najbliższej firmy zajmującej się reklamami i zrobią Ci to wszystko łącznie z napisami z folii samoprzylepnej za parę zetów |
|
_________________ http://mudmania4x4.com.pl/
 |
|
|
|
 |
PiotrC
Forumowicz

Auto: Pajero III 3.2 DID
Pomógł: 15 razy Dołączył: 26 Lis 2008 Posty: 266 Skąd: Śląsk, Tarnowskie Góry
|
Wysłany: 22-03-2010, 21:01
|
|
|
jawaldek napisał/a: | phatemanx napisał/a: | wie ktos z kad ja taki wzor i kolory, typ naklejek moge wziasc? | możesz wybrać się na jakąś zorganizowaną wyprawę terenową ->> dostaniesz naklejki z udziału a nawet i od sponsorów wyprawy. Dwa w jednym->> zabawa w terenie i naklejki ale na pewno taniej będzie gdy PiotrC napisał/a: | Poszukaj najbliższej firmy zajmującej się reklamami i zrobią Ci to wszystko łącznie z napisami z folii samoprzylepnej za parę zetów |
|
Taniej pewnie nie, ale zdecydowanie przyjemniej
Ja za cały napis z boku zapłaciłem 20 złociszy
Pozdrówka |
|
 |
|