To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Archiwum - Prosze o ocene :)

roberto1986 - 22-04-2010, 18:22
Temat postu: Prosze o ocene :)
Witam! Proszę o ocenę tej Cari. Samochód sprowadzony jest z Belgii. Z tego co się dowiedziałem jest w stanie idealnym. Może wam coś się żuci w oczy na co mam zwrócić szczególną uwagę?? Z góry wszystkim dziękuje za oceny. Pozdrawiam

http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C12593467

MichuGdy - 22-04-2010, 18:30

Witam,

Z tyłu brakuje oryginalnego znaczka DID.

Ciekawostka jest 2000 obrotów na liczniku.

Przydałyby się zdjęcia w wyższej rozdzielczości.

i testerem należałoby przelecieć auto.

Pozdrawiam

robert1512 - 22-04-2010, 18:57

...zobacz na fotkę na której widać zbiorniczek płynu hamulcowego...
jest opryskany olejem!!
turbina jest wyeksploatowana,puszcza olej który poprzez EGR i inne miejsca w postaci mgły wydostaje się na zewnątrz.można również wypiąć wąż na turbinie...najprawdopodobniej ścianki węża w oleju)
zapewne jak pooglądałbyś silnik od spodu to cały od strony grodzi jest zaolejony,podłoga pod silnikiem itd....
regeneracja turbiny od 500-1100 ;-) więc tak nie do końca "mechanicznie bez wkładu finansowego"

robertdg - 23-04-2010, 09:42

Pomijajac juz ten przedni zderzak, bo jest to nie do ukrycia, że lakier fatalnie dobrany, osłona na silnik poklejona w mocowaniu czyms białym :? zbiorniczek od płynu hamulcowego faktycznie jest poplamiony od oleju, ale nie dałbym sobie głowy uciąć ze ten odprysko koniecznie pochodzi od turbiny, moze ktos palucha gdzies wsadzil i odcisnal na zbiorniczku, tak czy inaczej, nie bedzie trudno sprawdzic czy kanaly olejowe do i z turbiny beda wilgotne/mokre, jezeli sie okaze ze bedzie tam obficie oblane, to ja bym sie naprawde zastanowil czy warto kupowac, moze byc pierdola, np do wymiany uszczelka, a moze byc cos gorszego.
Tak czy inaczej trzeba zobaczyc na zywo co tam nei tak, najlepiej popros kogoś na kanale regionalnym aby ktoś rzucił okiem na ten samochód.