Lubelskie - Nawigacja
patriotazz - 22-05-2010, 14:56 Temat postu: Nawigacja Mam taka sprawę, ponieważ wybieram się w sierpniu nad morze i mam w związku z tym pytanie czy miałby ktoś pożyczyć nawigacje na tydzień?Nie mam swojej ponieważ rzadko wyjeżdżam w dalszą trasę a niestety nie wyrobie się zakupić.Jeśli będzie potrzeba dam coś pod zastaw
Z góry dzięki.
zbycho77 - 25-05-2010, 11:08
patriotazz sierpień to taki okres, że dużo się jeździ więc podejrzewam, że wiele osób będzie właśnie ze swoich zabawek permanentnie korzystało, np. ja teraz navi prawie nie używam, a w wakacje dopiero zacznie mi "się ona zwracać" . Mam jednak niezłą moim zdaniem radę, jest taki sprzęcik nazywa się GoClever. Jego jakość jest przeciętna, ale ma duży atut - cenę. Za 5calowy dałem ok. 300PLN, za egzemplarz 4.3cala zapłacisz 260PLN. Nie są to wygórowane kwoty moim zdaniem. Jestem obecnie w fazie testów. Od strony technicznej jest naprawdę OK, gorzej z aplikacją do nawigacji, ale ... już wyczaiłem, że bez "łamania" sprzętu można na nim postawić AutoMapę. Pozdrawiam.
Morfi - 25-05-2010, 11:17
za 250 zł już kupisz dobra nawigacje. Taka posiadam od 5 miesiecy i prawie dziennie uzywam bo jako PH trzeba wiedzieć i znac adresy
|
|
|