|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Nawigacja |
Autor |
Wiadomość |
patriotazz
Mitsumaniak

Auto: Lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-05-2010, 14:56 Nawigacja
|
|
|
Mam taka sprawę, ponieważ wybieram się w sierpniu nad morze i mam w związku z tym pytanie czy miałby ktoś pożyczyć nawigacje na tydzień?Nie mam swojej ponieważ rzadko wyjeżdżam w dalszą trasę a niestety nie wyrobie się zakupić.Jeśli będzie potrzeba dam coś pod zastaw
Z góry dzięki. |
|
|
|
 |
zbycho77
Mitsumaniak
Auto: Renault Scenic II, Colt VI 1.5
Pomógł: 17 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Posty: 495 Skąd: Lublin/Łęczna/Turka
|
Wysłany: 25-05-2010, 11:08
|
|
|
patriotazz sierpień to taki okres, że dużo się jeździ więc podejrzewam, że wiele osób będzie właśnie ze swoich zabawek permanentnie korzystało, np. ja teraz navi prawie nie używam, a w wakacje dopiero zacznie mi "się ona zwracać" . Mam jednak niezłą moim zdaniem radę, jest taki sprzęcik nazywa się GoClever. Jego jakość jest przeciętna, ale ma duży atut - cenę. Za 5calowy dałem ok. 300PLN, za egzemplarz 4.3cala zapłacisz 260PLN. Nie są to wygórowane kwoty moim zdaniem. Jestem obecnie w fazie testów. Od strony technicznej jest naprawdę OK, gorzej z aplikacją do nawigacji, ale ... już wyczaiłem, że bez "łamania" sprzętu można na nim postawić AutoMapę. Pozdrawiam. |
_________________ Zbyszek |
|
|
|
 |
Morfi
Mitsumaniak Street Hunter

Auto: Opel OPC i FORD KA
Pomógł: 22 razy Dołączył: 23 Sty 2008 Posty: 6530 Skąd: Chorzów
|
Wysłany: 25-05-2010, 11:17
|
|
|
za 250 zł już kupisz dobra nawigacje. Taka posiadam od 5 miesiecy i prawie dziennie uzywam bo jako PH trzeba wiedzieć i znac adresy |
_________________ Moje OPC http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=96694
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
-----------------------------------------------
Mark Twain |
|
|
|
 |
|
|