To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2.5V6 Kombi, 1999 rok, Przeworsk

Anonymous - 08-09-2010, 15:51
Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2.5V6 Kombi, 1999 rok, Przeworsk
http://otomoto.pl/mitsubishi-galant-C14946823.html

Kod:
Cena (brutto):

10 900 PLN / 2 760 EUR (do negocjacji)
Finanse:

OtoKredyt: miesięczna rata na to auto już od 289 zł + OC Gratis
Kalkulator OC AC 12 firm - porównaj i kup tanio online lub przez telefon
Kategoria:

Kombi
Informacje:

Wersja: VI, Rok produkcji: 1999, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 163 KM (120 kW), Pojemność skokowa: 2500 cm3, benzyna, zielony-metallic, Kraj aktualnej rejestracji: Polska.
Opis pojazdu:

Najbogatsza wersja wyposażenia jaką montowano w tych autach: 2xAirBag, Skóra, El. ustawianie foteli, Podgrzewanie foteli, Panorama dach, 4xel.szyby, El. lusterka, Centr. zamek, Alufelgi, Drewniana kierownica, itp.
Samochód osobiście sprowadziłem 3 lata temu z Niemiec.

Dane kontaktowe

Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.

Polska , Przeworsk (woj. podkarpackie),
tel.: +48 602 513023

Czy to aby na pewno najbogatsza wersja? :?
Napisane jest ze 2xAirBag a mi sie wydaje ze powinno być 4xAirBag
Podpada też to ze nie ma przebiegu podanego

No i jestem ciekaw co o Nim sadzicie.

fj_mike - 08-09-2010, 23:38

Amadeus, z tych zdjęć praktycznie nic nie można powiedzieć.
Na plus uważam, że auto nie jest od handlarza. 3 lata w jednych rękach może dobrze świadczyć (zależy jeszcze od właściciela).

Jeżeli jesteś zdecydowany na to auto, poproś sprzedającego o więcej zdjęć, szczególnie komory silnika i nadkoli tylnych.

Amadeus napisał/a:
Czy to aby na pewno najbogatsza wersja?

Tak wygląda.

Amadeus napisał/a:
Napisane jest ze 2xAirBag a mi sie wydaje ze powinno być 4xAirBag

Zapewne jest 4xairbag.

Amadeus napisał/a:
Podpada też to ze nie ma przebiegu podanego

Cena skądś się bierze. Nie obawiaj się wysokiego przebiegu. Jeżeli stan zawiechy, silnika, blachy i skrzyni biegów jest dobry to można śmiało brać. Mój Galant ze sprawdzonym przebiegiem 179tys teraz boryka się z takimi samymi problemami jak inne z wyższym przebiegiem. Możesz sobie skorygować, żeby się lepiej poczuć :wink:

Poniżej wyjaśnienie dlaczego edytowałem twój temat:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247

Anonymous - 09-09-2010, 09:01

Duzy przebieg mnie nie odstrasza, ale chciałbym zeby był w miare pewny no i oczywiście zeby to nie był przebieg w granicach 300 tyś.
misza116 - 09-09-2010, 10:38

Też mi wpadł w oko...nawet się napaliłem trochę, ale po krótkiej rozmowie trochę mnie ostudziło :)

Był malowany cały, ponoć tylko poobcierany od parkingów, ale lampka ostrzegawcza mi się pali. Poza tym jakieś nieduże rzeczy do zrobienia, z bardziej mnie niepokojących - coś słychać w skrzyni, pomimo, że było już robione łożysko i sprzęgło...

Tomek - 09-09-2010, 10:42

nie ma się co dziwić,
polift w full opcji za 10900 i to już zarejestrowany, to nie ma się niewiadomo czego znowu spodziewać

Owczar - 09-09-2010, 14:48

tomek84 napisał/a:
polift w full opcji za 10900 i to już zarejestrowany, to nie ma się niewiadomo czego znowu spodziewać

Dokładnie tak, ale swojej ceny być może wart. W końcu to 2,5V6 :)