OFF ROAD - Wspóna jazda z Toykami
jawaldek - 19-09-2010, 18:05 Temat postu: Wspóna jazda z Toykami W sobotę byliśmy na terenowym wypadzie zorganizowanym przez Toyotę. Mitsubishi nazywali "niekoszerne" ale nie przejmowałem się tym Do oglądnięcia com przeżył i mój Misiek też
http://www.youtube.com/wa...feature=channel
"idzie jak złot" "ładnie przeszedł i to jako ostatni"->>> czyli już po totalnie rozjechanym terenie "co daje blokada" ->>> to tylko parę "cytatów" jakie usłyszycie na filmach->> już po tym nie mówili o Mitsubishi "niekoszerne"
Gene - 20-09-2010, 11:08
Brawo Waldziu!
gołąb - 20-09-2010, 13:42
Trochę krótkie te filmiki Ci Waldi nagrywali...A swoją drogą jakie toyki były na tym wypadzie? Bo mówisz o blokadzie mostu- a np LC HDJ 80 ma blokadę i przodu i tyłu seryjnie...
jawaldek - 20-09-2010, 15:49
Cytat: | Trochę krótkie te filmiki Ci Waldi nagrywali.. | operator żona dostała już reprymendę gołąb napisał/a: | Bo mówisz o blokadzie mostu- | nie wiem co i jak w Toykach ale mowa była o blokadzie w Mitsubishi ->> moim Mitsubishi Gene napisał/a: | Brawo Waldziu! | dzięki, dzięki
gołąb - 20-09-2010, 19:35
Jak ja bym chciał, żeby moja żona mi chciała nagrać cokolwiek....a ona tylko narzeka i narzeka-nie jedź tam bo się zakopiemy, nie jedź tam, bo coś tam, a ile to kosztuje....cooo...aż tyle....nie zgadzam się....
Ty to masz chłopie prawdziwe szczęście
jawaldek - 20-09-2010, 20:33
gołąb napisał/a: | Ty to masz chłopie prawdziwe szczęście | powiem tak- masz rację a i dodatkowo,nie żebym Cię ewentualnie denerwował , pyta się mnie co jeszcze potrzebuję do samochodu i Sama mi kupuje a i na moje zakupy samochodowe nie kreci nosem a cieszy się. Każdy ma jakiegoś konika jeden łowi ryby,drugi zbiera znaczki->>a ja mam Mitsubishi Pajero na dożywocie ze sobą związani
A z samotnym wyjazdem w teren bez asysty to Żona Twoja ma rację może skończyć się to.......... poszukiwaniem traktora jakiegoś
gołąb - 21-09-2010, 07:40
od dwóch lat pyta- co chcę na urodziny-odpowiadam snoorkel...i niestety dostaję ciuchy.
jawaldek - 21-09-2010, 13:19
gołąb napisał/a: | odpowiadam snoorkel...i niestety dostaję ciuchy | taaaa a może po prostu zabierz Żonę na zakupy przed urodzinami kupując Jej jakiś ciuszek w sklepie który jest blisko sklepu 4x4 i stawiasz przed faktem dokonanym Na tym wyjeździe z Toykami to raczej bardzo dobre opony były potrzebne niż snorkel.
KorreS - 21-09-2010, 13:39
gołąb napisał/a: | od dwóch lat pyta- co chcę na urodziny-odpowiadam snoorkel...i niestety dostaję ciuchy. |
Może nie wie co to i myśli że to rodzaj golfa albo skarpetek
A z innej beki:
TU MASZ FAJNY SNORKEL i nie kosztuje tyle co Safari a nie jest tak badziewny jak te z włókna szklanego czy innego gównolitu co pęka przy uderzeniu gałęzią.
Miałem to to w łapce (tylko od Toytoya) i byłem pod wrażeniem. Ładnie się odkształca pod naciskiem a potem wraca do pierwotnej formy
gołąb - 21-09-2010, 20:33
jawaldek napisał/a: | taaaa a może po prostu zabierz Żonę na zakupy przed urodzinami kupując Jej jakiś ciuszek w sklepie który jest blisko sklepu 4x4 i stawiasz przed faktem dokonanym Na tym wyjeździe z Toykami to raczej bardzo dobre opony były potrzebne niż snorkel | Opony w wyżej wymieniony sposób kupiłem
[ Dodano: 21-09-2010, 20:36 ]
KorreS napisał/a: | A z innej beki:
TU MASZ FAJNY SNORKEL i nie kosztuje tyle co Safari a nie jest tak badziewny | cena całkiem spoko...
[ Dodano: 21-09-2010, 20:39 ]
KorreS napisał/a: | myśli że to rodzaj golfa albo skarpetek | nie bój, nie bój. Dobrze wie, to szczwana Bestia
Leppe - 22-09-2010, 18:25
A to moje oczywiście bez blokady, i tak przez 15 km non stop:
http://www.youtube.com/watch?v=ciNQIjlUark
http://www.youtube.com/watch?v=HqX4Pz2qgzA
jawaldek - 22-09-2010, 21:31
I to aż dwoje pilotów gonił ten Mitsubishi to odnośnie pierwszego filmiku a odnośnie drugiego to Łoś jest znany z takiego błota Gratulacje ale na 16 sekundzie to bez tylnej blokady dałeś radę i krótkim lepiej się składa w terenie
Leppe - 22-09-2010, 21:57
Na pierwszym uciekali z liną aby nie nawijać w kółko bo jeszcze wtedy nie miałem rogów.
Bez blokady też się da ale trzeba się bardziej namęczyć, a ten dym na drugim filmiku to spaliny tłumik mi się rozleciał .
|
|
|