Space Runner Techniczne - Hak do SpaceRunnera...
michu_872 - 13-10-2006, 20:26 Temat postu: Hak do SpaceRunnera... Witam.
Miałby ktoś może na zbyciu hak holowniczy do SpaceRunnera 97r
Wie ktoś może czy od SpaceStara jest taki sam czy inny
[ Dodano: 14-10-2006, 00:35 ]
A i jeszcze pytanko z tym związane: za ile takie cóś można kupić?
Dzwoniłem do jednej firmy i mi zaśpiewali 780zł, w 2 firmie 880zł z montażem (troszke dużo sobie życzą).
Do SpaceStara był polski zamiennik, a do Runnera nie mieli.
Anonymous - 14-10-2006, 13:36
podepne sie pod temat....szukam pilnie haka do MSS 1.6 comfort......gdzie mogę niedrogo kupic ????
pozdro
JCH - 14-10-2006, 18:14
siemka napisał/a: | szukam pilnie haka do MSS 1.6 comfort......gdzie mogę niedrogo kupic | W sieciach FeuVert, Norauto, itp. mają haki. Popytaj.
Anonymous - 16-10-2006, 10:25
koło Tomaszowa Maz. jest miejscowość Ujazd i tam jest zakład specjaliztyczny co dorabia haki do każdego typu samochodu, jak sie dowiadywałem do mojego SW to cena z zamontowaniem miała by wynieść 360 zł. ale zmieniły mi sie plany i nie montowałem.
Anonymous - 19-10-2006, 16:05
A ja właśnie kupiłem MSR `98 z hakiem - nie mam żadnej przyczepki, więc teoretycznie mógłbym Ci pomóc - odezwij się na PW.
Z tego co powiedział mi ostatni właściciel to ze znalezieniem i zamontowaniem haka było bardzo ciężko. Koniec końców znalazł zakład który podjął się przerobienia mocowań haka od innego auta do MSR - ludzie którzy to robili podobno stwierdzili, że ostatni raz podjęli się takiej pracy
Hak oczywiście mam wbity w dowód, więc jest jak najbardziej OK - przeszedł wszystkie badania po montażu.
|
|
|