|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Adaho_krak 27-06-2008, 17:05 |
Hak do SpaceRunnera... |
Autor |
Wiadomość |
michu_872
Mitsumaniak

Auto: Galant E39a
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Maj 2006 Posty: 342 Skąd: Fałkowo k. Gniezna
|
Wysłany: 13-10-2006, 20:26 Hak do SpaceRunnera...
|
|
|
Witam.
Miałby ktoś może na zbyciu hak holowniczy do SpaceRunnera 97r
Wie ktoś może czy od SpaceStara jest taki sam czy inny
[ Dodano: 14-10-2006, 00:35 ]
A i jeszcze pytanko z tym związane: za ile takie cóś można kupić?
Dzwoniłem do jednej firmy i mi zaśpiewali 780zł, w 2 firmie 880zł z montażem (troszke dużo sobie życzą).
Do SpaceStara był polski zamiennik, a do Runnera nie mieli. |
_________________ Galant E39a & Polski Fiat 2000DOHC 72r (czeka na natchnienie).
BMW E36 - "Brzydula"
 |
|
|
|
 |
siemka [Usunięty]
|
Wysłany: 14-10-2006, 13:36
|
|
|
podepne sie pod temat....szukam pilnie haka do MSS 1.6 comfort......gdzie mogę niedrogo kupic ????
pozdro |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 14-10-2006, 18:14
|
|
|
siemka napisał/a: | szukam pilnie haka do MSS 1.6 comfort......gdzie mogę niedrogo kupic | W sieciach FeuVert, Norauto, itp. mają haki. Popytaj. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
DarekCz [Usunięty]
|
Wysłany: 16-10-2006, 10:25
|
|
|
koło Tomaszowa Maz. jest miejscowość Ujazd i tam jest zakład specjaliztyczny co dorabia haki do każdego typu samochodu, jak sie dowiadywałem do mojego SW to cena z zamontowaniem miała by wynieść 360 zł. ale zmieniły mi sie plany i nie montowałem. |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 19-10-2006, 16:05
|
|
|
A ja właśnie kupiłem MSR `98 z hakiem - nie mam żadnej przyczepki, więc teoretycznie mógłbym Ci pomóc - odezwij się na PW.
Z tego co powiedział mi ostatni właściciel to ze znalezieniem i zamontowaniem haka było bardzo ciężko. Koniec końców znalazł zakład który podjął się przerobienia mocowań haka od innego auta do MSR - ludzie którzy to robili podobno stwierdzili, że ostatni raz podjęli się takiej pracy
Hak oczywiście mam wbity w dowód, więc jest jak najbardziej OK - przeszedł wszystkie badania po montażu. |
|
|
|
 |
|
|