To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Eclipse - Techniczne - Tylny zaczep holowniczy w 1G

skiba220v - 24-09-2010, 18:23
Temat postu: Tylny zaczep holowniczy w 1G
Mam pytanie odnośnie zaczepu holowniczego. otoż nie moge z znaleźć z tyłu... z przodu znalazłem chociaz nie wiedzialem do konca czy to hak :P ale wytrzymał jak mialem awarie :o jednak jak kolega mial potrzebe zeby go sholowac to nie mialem gdzie zaczepic linki u siebie... i stad pytanie czy u Was tez nie ma zaczepu holowniczego czy to tylko u mnie nie ma... czasem by sie przydał.
Adaho_krak - 24-09-2010, 19:35

skiba220v, są dwa po obu stronach auta, chyba że masz wersje USA to wtedy nie ma ponieważ w USA holowanie jest zabronione.
skiba220v - 24-09-2010, 19:49

aha no i wszystko jasne... mam wersje USA i nie mam zaczepu :( a da sie go jakos dorobic nieinwazyjnie?? gdzie jest on dokladniej podczepiony w wersji euro?
zenek_bb - 24-09-2010, 20:02

nieinwazyjne spawanie Ci zostaje... mam tylko nadzieję że ten kto Ci to będzie robił pomyśli o wzmocnieniach... nic więcej Ci nie pozostaje niestety, robienie zaczepu na pałe skończy się kiepsko ;/
skiba220v - 24-09-2010, 20:54

no ale mniej wiecej w ktorym miejscu to przytwierdzic?? oczywscie sam tego robic nie bede bo nie mam spawarki ale chcialbym nakierowac ewentualnie mechanika gdzie to jest w oryginale zeby złapac dosyc trwały punkt
Adaho_krak - 25-09-2010, 09:23

skiba220v napisał/a:
gdzie to jest w oryginale

Oryginalnie są haki po obu stronach auta przyspawane do podłużnic.