Tylny zaczep holowniczy w 1G |
Autor |
Wiadomość |
skiba220v
Mitsumaniak
Auto: Eclipse G1
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-09-2010, 18:23 Tylny zaczep holowniczy w 1G
|
|
|
Mam pytanie odnośnie zaczepu holowniczego. otoż nie moge z znaleźć z tyłu... z przodu znalazłem chociaz nie wiedzialem do konca czy to hak ale wytrzymał jak mialem awarie jednak jak kolega mial potrzebe zeby go sholowac to nie mialem gdzie zaczepic linki u siebie... i stad pytanie czy u Was tez nie ma zaczepu holowniczego czy to tylko u mnie nie ma... czasem by sie przydał. |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 24-09-2010, 19:35
|
|
|
skiba220v, są dwa po obu stronach auta, chyba że masz wersje USA to wtedy nie ma ponieważ w USA holowanie jest zabronione. |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
skiba220v
Mitsumaniak
|
Wysłany: 24-09-2010, 19:49
|
|
|
aha no i wszystko jasne... mam wersje USA i nie mam zaczepu a da sie go jakos dorobic nieinwazyjnie?? gdzie jest on dokladniej podczepiony w wersji euro? |
|
|
|
 |
zenek_bb
Mitsumaniak Moderator

Auto: Eclipse 1G 7bolt '93 Stag300+
Pomógł: 33 razy Dołączył: 11 Kwi 2009 Posty: 975 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 24-09-2010, 20:02
|
|
|
nieinwazyjne spawanie Ci zostaje... mam tylko nadzieję że ten kto Ci to będzie robił pomyśli o wzmocnieniach... nic więcej Ci nie pozostaje niestety, robienie zaczepu na pałe skończy się kiepsko ;/ |
_________________ Jeżeli założysz temat, za post który Ci pomógł daj autorowi "Pomógł", pod postem jest guzik!
<-Kliknij, pooglądaj : )
Znasz Hymn MitsuManiaków! Nie słyszałeś go jeszcze? Klikaj
Kocham mojego czerwonego misia.... "to auto jest najpiękniejsze na świecie, a teraz przechodzi w twoje ręce, zaopiekuj się nim tak jak kiedyś ja..."
Nie zawiedziesz się na mnie tato...
Moderator nie nabija postów –moderator ma wiele do przekazania!
Pokaż serce!!! Kliknij dzisiaj Pajacyka i Polskie Serce i wpisz swoje kliknięcie w tym temacie!!! Razem pomagajmy!!! |
|
|
|
 |
skiba220v
Mitsumaniak
|
Wysłany: 24-09-2010, 20:54
|
|
|
no ale mniej wiecej w ktorym miejscu to przytwierdzic?? oczywscie sam tego robic nie bede bo nie mam spawarki ale chcialbym nakierowac ewentualnie mechanika gdzie to jest w oryginale zeby złapac dosyc trwały punkt |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 25-09-2010, 09:23
|
|
|
skiba220v napisał/a: | gdzie to jest w oryginale |
Oryginalnie są haki po obu stronach auta przyspawane do podłużnic. |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
|