To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[XX-92]Lancer C6x i starsze - Pęknieta zwrotnica - prośba o pomoc

bartoslaw - 08-10-2010, 12:37
Temat postu: Pęknieta zwrotnica - prośba o pomoc
Witam. Z góry przepraszam, że nie w tym dziale ale liczy się czas. Przy demontowaniu starej końcówki drążka kierowniczego pękł mi "wąs" na zwrotnicy. Chciałem to pospawać ale znajomy mechanik szybko wybił mi to z głowy. Mówił, że jak chce jeździć z pospawaną to najpierw potrzebuje dobre ubezpieczenie na życie. Znalazłem na allegro zwrotnice, zapłaciłem i po miesiącu czekania zdałem sobie sprawę, że gość mnie oszukał (na 40 zł - żenujące). Drugą zwrotnicę zamówiłem w firmie która szczyci się realizacją zamówień w ciągu 24H. Dzisiaj (czyli po dwóch tygodniach od zamówienia) dzwonie do gościa a on mówi, że na giełdzie ją sprzedał. Koledzy może macie lub znacie kogoś kto dysponuje taką częścią bo mi już ręce opadają. Potrzebna jest prawa zwrotnica od strony pasażera do Lancera C62A (1.5 12V 92r.) Auto stoi mi już 2 miesiące. Pozdrawiam
rus_one - 10-10-2010, 15:45

Tak znam- TRAWOR76. Możesz śmiało przedpłaty robić. Kolega jest uczciwy. Kupowałem u niego trochę pierduł i zawsze było bez problemów. Zwrotnice też kupowałem :mrgreen: