Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Pęknieta zwrotnica - prośba o pomoc
Autor Wiadomość
bartoslaw 
Nowy Forumowicz

Auto: lancer c62a
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-10-2010, 12:37   Pęknieta zwrotnica - prośba o pomoc

Witam. Z góry przepraszam, że nie w tym dziale ale liczy się czas. Przy demontowaniu starej końcówki drążka kierowniczego pękł mi "wąs" na zwrotnicy. Chciałem to pospawać ale znajomy mechanik szybko wybił mi to z głowy. Mówił, że jak chce jeździć z pospawaną to najpierw potrzebuje dobre ubezpieczenie na życie. Znalazłem na allegro zwrotnice, zapłaciłem i po miesiącu czekania zdałem sobie sprawę, że gość mnie oszukał (na 40 zł - żenujące). Drugą zwrotnicę zamówiłem w firmie która szczyci się realizacją zamówień w ciągu 24H. Dzisiaj (czyli po dwóch tygodniach od zamówienia) dzwonie do gościa a on mówi, że na giełdzie ją sprzedał. Koledzy może macie lub znacie kogoś kto dysponuje taką częścią bo mi już ręce opadają. Potrzebna jest prawa zwrotnica od strony pasażera do Lancera C62A (1.5 12V 92r.) Auto stoi mi już 2 miesiące. Pozdrawiam

rus_one 
Mitsumaniak

Auto: Colt(sold) MSR 1,8 94r sold
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 10-10-2010, 15:45   

Tak znam- TRAWOR76. Możesz śmiało przedpłaty robić. Kolega jest uczciwy. Kupowałem u niego trochę pierduł i zawsze było bez problemów. Zwrotnice też kupowałem :mrgreen:

A to mój colcik :-) )) Sprzedany... MSR 1,8 automat 94 r sprzedany... MM nr. 507 Obecnie hmmm- opel

Uploaded with ImageShack.us

Odpowiedz do tematu