Pajero II - [2.8 TD] Poduszka Pod skrzynią albo silnikiem...
interceptor2000 - 22-11-2010, 19:21 Temat postu: [2.8 TD] Poduszka Pod skrzynią albo silnikiem... Witam,
Czy ktoś wie która poduszka odpowiada za przenoszenie drgania silnika odczuwalne w kabinie na wolnych obrotach, i ewentualnie ile taka przyjemność kosztuje - pozdrawiam
zbyszekm2 - 22-11-2010, 19:23 Temat postu: Re: Poduszka Pod skrzynią albo silnikiem...
interceptor2000 napisał/a: | Witam,
Czy ktoś wie która poduszka odpowiada za przenoszenie drgania silnika odczuwalne w kabinie na wolnych obrotach, i ewentualnie ile taka przyjemność kosztuje - pozdrawiam |
Wszystkie mogą odpowiadać, Ale sprawdź w pierwszej kolejności skrzyni biegów. Ona jest zbudowana z listwy, w której są dwie tuleje, wymienia się te dwie tuleje w tej listwie.
interceptor2000 - 22-11-2010, 19:30
Super Wielkie dzięki
a jeszcze małe pytanie, koszt duży tych tulejek ?
zbyszekm2 - 22-11-2010, 19:30
interceptor2000 napisał/a: | Super Wielkie dzięki
a jeszcze małe pytanie, koszt duży tych tulejek ? |
wyjątkowo 90 zł szt.
interceptor2000 - 22-11-2010, 19:32
Jeszcze raz dzięki - pozdrawiam
zbyszekm2 - 22-11-2010, 19:34
interceptor2000 napisał/a: | Jeszcze raz dzięki - pozdrawiam |
Proszę.
Maromer - 23-11-2010, 10:18 Temat postu: Re: Poduszka Pod skrzynią albo silnikiem...
zbyszekm2 napisał/a: | interceptor2000 napisał/a: | Witam,
Czy ktoś wie która poduszka odpowiada za przenoszenie drgania silnika odczuwalne w kabinie na wolnych obrotach, i ewentualnie ile taka przyjemność kosztuje - pozdrawiam |
Wszystkie mogą odpowiadać, Ale sprawdź w pierwszej kolejności skrzyni biegów. Ona jest zbudowana z listwy, w której są dwie tuleje, wymienia się te dwie tuleje w tej listwie. |
Podpinam sie pod temat poduszki pod skrzynią
Dzięki Zbyszku za poduszkę od reduktora:)Założona, działa
Ale mam jeszcze pytanie, czy u mnie pod skrzynią jest również taka poduszka, te tulejki, jak u kolegi interceptor2000
zbyszekm2 - 23-11-2010, 10:46 Temat postu: Re: Poduszka Pod skrzynią albo silnikiem...
Maromer napisał/a: | zbyszekm2 napisał/a: | interceptor2000 napisał/a: | Witam,
Wszystkie mogą odpowiadać, Ale sprawdź w pierwszej kolejności skrzyni biegów. Ona jest zbudowana z listwy, w której są dwie tuleje, wymienia się te dwie tuleje w tej listwie. |
Ale mam jeszcze pytanie, czy u mnie pod skrzynią jest również taka poduszka, te tulejki, jak u kolegi interceptor2000 |
te okrągłe sa tylko w 2,8 i 3,5 benzynie. U ciebie jest zwykła poduszka.
Maromer - 23-11-2010, 11:47 Temat postu: Re: Poduszka Pod skrzynią albo silnikiem...
zbyszekm2 napisał/a: | Maromer napisał/a: | zbyszekm2 napisał/a: | interceptor2000 napisał/a: | Witam,
Ale mam jeszcze pytanie, czy u mnie pod skrzynią jest również taka poduszka, te tulejki, jak u kolegi interceptor2000 |
te okrągłe sa tylko w 2,8 i 3,5 benzynie. U ciebie jest zwykła poduszka. |
Dzięki, pewnie niedługo się odezwe w jej sprawie
|
|
|