To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Mitsubishi Galant 2.5 V6 Płock 1999r. Prośba o o

extream - 19-01-2011, 20:51
Temat postu: [EAx 97-04] Mitsubishi Galant 2.5 V6 Płock 1999r. Prośba o o
http://otomoto.pl/mitsubi...-C17046989.html

Witam, czy ktoś widział to autko i może powiedzieć czy jest coś warte ?

Kod:
Mitsubishi Galant 2.5 V6 FULL OPCJA!! JAK NOWY!!

Cena (brutto):
    13 900 PLN / 3 577 EUR (do negocjacji)
    Finanse:
    Rata 369 zł + OC Gratis >> Sprawdź OtoKredyt
    Porównanie OC AC 16 towarzystw. Pakiet od 375 zł
Kategoria:
    Sedan / Limuzyna
Wersja:
    VI
Rok produkcji:
    1999
Przebieg w km:
    112 000 km
Skrzynia biegów:
    automatyczna
Moc:
    163 KM (120 kW)
Pojemność skokowa:
    2500 cm³
Rodzaj paliwa:
    benzyna
Kolor:
    bordowy-metallic
Liczba drzwi:
    4/5
Status pojazdu sprowadzonego:
    sprowadzony / zarejestrowany
Kraj aktualnej rejestracji:
    Polska

OC+Assistance MIDI już od 388 zł rocznie - oblicz swoją składkę online
Dodatkowe wyposażenie:

ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, tempomat, podgrzewane fotele, światła przeciwmgłowe
Dodatkowe informacje:

pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu:

DO SPRZEDANIA GALANT W IDEALNYM STANIE!! AUTO SPROWADZIŁEM OSOBISCIE ZZA GRANICY, JESTEM PIERWSZYM WŁASCICIELEM W POLSCE!! SAMOCHÓD MA ORYGINALNY PRZEBIEG, POSIADA KS. SERWISOWA DO 90TYŚ. KM. NIE WYMAGA ŻADNEGO WKŁADU FINANSOWEGO!! POSIADA MOCNY 6-CYLINDROWY SILNIK O POJ. 2,5 litra. POSIADA BARDZO BOGATE WYPOSAŻENIE, M.IN:
-ABS
-WSP. KIEROWNICY
-CENTR. ZAMEK Z PILOTEM
-EL. LUSTERKA (POGDRZEWANE)
-EL. SZYBY 4
-SKÓRZANA TAPICERKA
-POGDRZEWANE FOTELE
-EL. REGULOWANE FOTELE
-TEMPOMAT
-KLIMATRONIC
-4 PODUSZKI POWIETRZNE

SAMOCHODZIK CZYSTY, ZADBANY, SKÓRY JAK NOWE, NIE WYTARTE, ZAWIESZENIE W IDEALNYM STANIE, WSZYSTKO DZIAŁA JAK NALEZY! AUTOMAT PRZERZUCA BIEGI IDEALNIE!
DO GALANTA DOKŁADAM DRUGI KOMPLET KÓŁ LETNICH, ALUMINIOWE FELGI ORYGINALNE MITSUBISHI Z PRAWIE NOWYMI OPONAMI MICHELIN!
GORĄCO POLECAM!! W RAZIE DODATKOWYCH PYTAŃ PROSZE O KONTAKT POD NR. TEL. 602-131-018

AUTO DO OBEJRZENIA W PŁOCKU!!!

KREDYT BEZ ZASWIADCZEN I BEZ PIERWSZEJ WPŁATY!!!
Dane kontaktowe

Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.
Sel-Car
Rębowska 47 09-450 Wyszogród
Tel:    +48 - 602 - 813 984
adres strony: http://sel-car.otomoto.pl/

Napisz do sprzedającego

jacekxx - 19-01-2011, 21:02

Załóż temat według tego wzoru http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247 Według mnie nie jest to rok 1999, co najwyżej 1998.
misza116 - 19-01-2011, 21:59

Podoba mi się :], ale specyficzne ujęcia, fot spod machy brak, i....dla mnie osobiście jak na przedlifta bez dobrego LPG to za drogi - ale co kto lubi :P
extream - 19-01-2011, 22:18

misza116 napisał/a:
Podoba mi się :], ale specyficzne ujęcia, fot spod machy brak, i....dla mnie osobiście jak na przedlifta bez dobrego LPG to za drogi - ale co kto lubi :P

Jak dla mnie też ;p Ale ciężko coś fajnego znaleźć.... Najlepiej z tym motorem, automatem i tą zabójczą skórą jasną ;p A jakby jeszcze webasto miał, to bym nawet kredyt mógł wziąć xD

robertdg - 19-01-2011, 23:02

Ktoś uwielbiał macać guzik Out temp na klimatroniku :D
pitbu77 - 20-01-2011, 09:08

To jakiś mieszaniec jest. Buda przedliftowa, a patrząc na tylną kanapę widzę środkowy pas bezwładnościowy. O co kaman?
A cena nie jest wygórowana bo auto zarejestrowane w Polsce. Myślę, że końcówka z ceny (900 zeta) do utargowania.
Skórka w tym kolorze miodzio, wiem bo mam w swoim :biggrin:
Proś o zdjęcia komory silnika bo faktycznie warto tam zajrzeć.
Guzik z climatronica faktycznie jakby z innego, mocno zużytego auta...

Ogólnie sądzę, że warto auto obejrzeć.

robertdg - 20-01-2011, 10:42

pitbu77 napisał/a:
Guzik z climatronica faktycznie jakby z innego, mocno zużytego auta...
Nie przesadzając podam argument, że znam ludzi, którzy destrukcje mają w dłoniach, znałem gościa, któremu ręce się tak pociły, że w aucie było widać co używał, bo poprostu blakło albo wyglądało jakby było z auta po 300 tys km przebiegu, takze zalezy to tez od preferencji uzytkownika :D
Tomek - 20-01-2011, 11:17

robertdg napisał/a:
takze zalezy to tez od preferencji uzytkownika :D

też to zauważyłem w Angliku, który ostatnio zakupiłem, najbardziej wytarty jest guzik zmniejszający temperature

robertdg - 20-01-2011, 11:22

Cytat:
też to zauważyłem w Angliku, który ostatnio zakupiłem, najbardziej wytarty jest guzik zmniejszający temperature
W EA nie ma guzika zmniejszajacego temperature :P :D Jest pokrętlo, ale mogło się przetrzeć w stronę zmniejszającą (wybaczcie, taki żarcik ;-) )
Tomek - 20-01-2011, 11:33

robertdg napisał/a:
Cytat:
W EA nie ma guzika zmniejszajacego temperature :P :D Jest pokrętlo, ale mogło się przetrzeć w stronę zmniejszającą (wybaczcie, taki żarcik ;-) )

no jasne
chodziło mi o zmniejszanie siły nawiewu

Anonymous - 20-01-2011, 12:40

pitbu77 napisał/a:
A cena nie jest wygórowana bo auto zarejestrowane w Polsce. Myślę, że końcówka z ceny (900 zeta) do utargowania.

Jakby jeszcze była instalacja LPG - ok, jednakże w tym przypadku cena jest mało atrakcyjna.

Tomek - 20-01-2011, 12:42

jak za zarejestrowany egzemplarz w dobrym stanie to cena jest okej
robertdg - 20-01-2011, 12:48

kuzi napisał/a:
Jakby jeszcze była instalacja LPG - ok, jednakże w tym przypadku cena jest mało atrakcyjna.
Bez przesady, może auto mam miec jeszcze wydech Remus'a albo Magnaflow'a, zbiornik paliwa zatankowany do pełna, powymieniane oleje, filtry, rozrząd, hamulce, itd. To i tak później będzie gadane, że dziwne że sprzedaje tak doinwestowane auto, albo będzie ględzenie, że nie wiadomo kto i jak zakładał instalacje i nie wiadomo jak to będzie jeździć. Ludzie zawsze znajdą powody do narzekania, nawet największe plusy potrafią byc poważnymi powodami do negocjacji :roll:
Anonymous - 20-01-2011, 12:48

tomek84 napisał/a:
jak za zarejestrowany egzemplarz w dobrym stanie to cena jest okej

Przeglądam codziennie oferty sprzedaży Galantów i mimo wszystko uważam, że cena nie jest atrakcyjna. Galanty w ostatnim czasie mocno potaniały (albo po prostu zaczęto importować samochody w gorszym stanie :>). Na allegro można znaleźć bardziej atrakcyjne oferty IMO.

Przykład:
300 zł więcej, polift, SE, tiptronic
http://otomoto.pl/mitsubi...-C16891394.html

Tomek - 20-01-2011, 12:55

kuzi napisał/a:

Przeglądam codziennie oferty sprzedaży Galantów

je tez

kuzi napisał/a:
i mimo wszystko uważam, że cena nie jest atrakcyjna. Galanty w ostatnim czasie mocno potaniały (albo po prostu zaczęto importować samochody w gorszym stanie :>).

jest ich wiecej, sa tansze, co nie znaczy, ze sa w dobrym stanie

kuzi napisał/a:
Na allegro można znaleźć bardziej atrakcyjne oferty IMO.

atrakcyjne, czy atrakcyjne cenowo

kuzi napisał/a:
Przykład:
300 zł więcej, polift, SE, tiptronic
http://otomoto.pl/mitsubi...-C16891394.html

2x wiekszy przebieg, brak skór, o alu też nei zauważyłem wzmianki