To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2,5V6 Pyrzyce 1997 prośba o opinię

jannncio - 10-02-2011, 12:35
Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2,5V6 Pyrzyce 1997 prośba o opinię
witam,
od dłuższego czasu czaje się na kupno Gala...znalazłem na allegro ofertę odpowiadającą mi cenowo, tylko czy za te pieniądze da się kopić coś dobrego? i tu prośba do Was, Czy mógłby ktoś rzucić okiem czy to jest coś warte, na zdjęciach wydaje mi się ze wygląda dobrze a jak jest w realu ciekawe....ja zęby go obejrzeć muszę przejechać 600 km. sorki jeśli coś źle zrobiłem - pierwszy raz jestem na forum i troche sie motam:?

http://otomoto.pl/mitsubi...-C17322544.html

Typ:
Sedan / Limuzyna
Wersja:
VI
Rok produkcji:
1997
Przebieg w km:
185 000 km
Skrzynia biegów:
manualna
Moc:
163 KM (120 kW)
Pojemność skokowa:
2500 cm³
Rodzaj paliwa:
benzyna
Kolor:
szary-metallic
Liczba drzwi:
4/5
Status pojazdu sprowadzonego:
sprowadzony / nieopłacony
Kraj aktualnej rejestracji:
Niemcy

Dodatkowe wyposażenie:

ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, szyberdach, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, tempomat, światła przeciwmgłowe
Dodatkowe informacje:

bezwypadkowy

Boniu - 10-02-2011, 12:40

Witam, aby temat pasował musisz jeszcze miniaturki zdjęć wrzucić.
Co do gala, kupując go za taką cene na 100% będziesz musiał dołożyć aby doprowadzić go do dobrego stanu. Nie za bardzo potrafie cos dojrzec na tych zdjęciach więc musisz poczekać na odpowiedź bardziej doświadczonych użytkowników.
Tyle odemnie:)
Pozdrawiam

Owczar - 10-02-2011, 13:22

http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247
jannncio - 10-02-2011, 13:27

dzięki, nie doczytałem, poprawie.
marcino1980 - 10-02-2011, 18:12

auto jest nieopłacone więc musisz doliczyć około 3-3,5tyś na opłaty sama akcyza 18,6% od ceny giełdowej
spown - 10-02-2011, 20:20

Jak to zwykle bywa - w zbiorniku wyrównawczym płynu chłodniczego susza - do takiego poziomu sięga rurka...
jannncio - 10-02-2011, 23:15

Czyli ogólnie byłoby wszystko w porządku tylko opłat dużo? a czy mógłby ktoś rzucić wprawnym okiem na lewy kielich(stojąc przodem do samochodu) bo wydaje mi się ze był jakby malowany- im niżej tym kolor zaczyna przechodzić w niebieski...? i ogólnie jak na ten przebieg, rok, stan wizualny itd. opłaca się tyle zapłacić czy lepiej poszukać coś na polskich nr.? jak będzie taniej a jak lepiej?
marcino1980 - 11-02-2011, 20:10

ja mam też auto od sąsiadów i powiem ci że warto :lol: mimo wszystkich kosztów związanych z rejestracją i całym tym bieganiem,a co do opłaty za akcyze na umowie możesz podać cenę o góra 30% niższą niż giełdowa bo innaczej się przyczepią,co do auta wygląda na warte obejrzenia jak nie masz daleko to podjedź :wink:
Anonymous - 11-02-2011, 20:47

ładna sztuka warta obejrzenia na żywo, gdybym wcześniej dojrzał temat to mógł bym na niego rzucić okiem bo jechałem dziś do poznania to nie problem było zjechać z trasy na chwile :oops:

jedyna rzecz jaka mi w nim nie pasuje to skóra na kierownicy i lewarku. nie jestem pewien ale chyba w tej wersji była tylko plastikowa gałka i kiera bez skóry ? niech ktoś mnie poprawi jeżeli się mylę.

Jackall - 11-02-2011, 21:24

Skórzana kierownica i lewarek były wyposażeniem dodatkowym, mógł niemiaszek domówić w salonie.
carbon11 - 11-02-2011, 23:22

Jackall napisał/a:
Skórzana kierownica i lewarek były wyposażeniem dodatkowym, mógł niemiaszek domówić w salonie.

Jeszcze nie widziałem 2.5V6 bez skóry na kierownicy i lewarku zmiany biegów :shock:

jannncio - 12-02-2011, 11:46

nie bardzo nadarzam za ta akcyza.... :( Jaka jest obecnie cena giełdowa tego modelu? Czy mógłby kos mi rozpisać wszystkie koszty przerejestrowania? byłbym bardzo wdzięczny :) a możne da się coś zakręcić zęby było taniej?
Tomek - 12-02-2011, 16:46

Jackall napisał/a:

w każdym 2.5 była kiera skórzana + lewarek i mieszek ręcznego