Kujawsko - Pomorskie - [Prośba] Pilnie potrzebne oględziny Colt CA0 -Bobrowniki
Havoc - 17-03-2011, 10:22 Temat postu: [Prośba] Pilnie potrzebne oględziny Colt CA0 -Bobrowniki Witam Was
Mam duże problemy blacharskie ze swoim miśkiem a jako że troszkę grosza się uzbierało znalazłem coś takiego:
http://otomoto.pl/mitsubishi-colt-C17853839.html
Auto wygląda na rodzynka. Ponoć mocno finansowane i zadbane przez pedantycznego właściciela. Zdjęcia silnika dostanę dziś.
Prawdopodobnie rzeczywiście jest moduł rypnięty, więc mógłbym się tam przejechać ze sprawnym i może nawet na kołach wrócić. Pytanie tylko czy jest sens, bo mam ponad 300km w jedną stronę.
Jak rzadko o coś proszę tak teraz byłbym niesamowicie wdzięczny gdyby ktoś zechciał poświecić chwilę czasu i obejrzeć to auto z bliska. Zdjęcia piękne, jak zawsze, a co w realu to już inna bajka.
2500zł to cena minimalna jak dowiedziałem się przez telefon. Pasowałoby mi to. Ale jutro autko leci do elektryka i jeżeli naprawi to cena rzecz jasna wzrośnie.
[do adminów, nie usuwajcie proszę, zdaję sobie sprawę ze zdublowania posta, ale sprawa jest niecierpiąca zwłoki, obiecuję zrobić porządek pojutrze]
DziadekMirek - 17-03-2011, 19:24
Tak jak pisalem, moge sie przejechac i strzelic fotki, poogladac ale ocenyu stanu technicznego nie moge sie podjac, za slaby jestem w te klocki. A moze ktos chcialby sie ze mna przejechac? Ktos kto ma wieksze pojecie o tym niz ja?
|
|
|