Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[Prośba] Pilnie potrzebne oględziny Colt CA0 -Bobrowniki
Autor Wiadomość
Havoc 
Mitsumaniak

Auto: Carisma II 1.6
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 17-03-2011, 10:22   [Prośba] Pilnie potrzebne oględziny Colt CA0 -Bobrowniki

Witam Was :-)

Mam duże problemy blacharskie ze swoim miśkiem a jako że troszkę grosza się uzbierało znalazłem coś takiego:

http://otomoto.pl/mitsubishi-colt-C17853839.html

Auto wygląda na rodzynka. Ponoć mocno finansowane i zadbane przez pedantycznego właściciela. Zdjęcia silnika dostanę dziś.
Prawdopodobnie rzeczywiście jest moduł rypnięty, więc mógłbym się tam przejechać ze sprawnym i może nawet na kołach wrócić. Pytanie tylko czy jest sens, bo mam ponad 300km w jedną stronę.
Jak rzadko o coś proszę tak teraz byłbym niesamowicie wdzięczny gdyby ktoś zechciał poświecić chwilę czasu i obejrzeć to auto z bliska. Zdjęcia piękne, jak zawsze, a co w realu to już inna bajka.
2500zł to cena minimalna jak dowiedziałem się przez telefon. Pasowałoby mi to. Ale jutro autko leci do elektryka i jeżeli naprawi to cena rzecz jasna wzrośnie.

[do adminów, nie usuwajcie proszę, zdaję sobie sprawę ze zdublowania posta, ale sprawa jest niecierpiąca zwłoki, obiecuję zrobić porządek pojutrze]
Był: Colt CA0 1.6 16V '92 :) x2
Był: Lancer 1.5 12V 4G15 C62A '90

DziadekMirek 
Mitsumaniak

Auto: Galant EA2A GLS
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 17-03-2011, 19:24   

Tak jak pisalem, moge sie przejechac i strzelic fotki, poogladac ale ocenyu stanu technicznego nie moge sie podjac, za slaby jestem w te klocki. A moze ktos chcialby sie ze mna przejechac? Ktos kto ma wieksze pojecie o tym niz ja?

Odpowiedz do tematu