Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] 2.5 v6 dwa galanty z allegro (Kobyłka i Radom)
Ciach - 04-07-2011, 02:02 Temat postu: [EAx 97-04] 2.5 v6 dwa galanty z allegro (Kobyłka i Radom) Witam, poszukuje galanta 2,5 v6 avance i chciałbym prosić o opinie na temat tych dwóch ogłoszeń z tego co przeglądałem forum chyba nikt jeszcze nie zamieszczał tych dwóch egzemplarzy.
Pierwszy z Kobyłki (apropo tego galanta jedno pytanko - co to za podwójne światła w zderzaku? Czy były one montowane seryjnie?):
http://otomoto.pl/mitsubi...-C19642711.html
Drugi z Radomia:
http://otomoto.pl/mitsubi...-C19594526.html
Z góry dzięki i pozdrawiam
fj_mike - 04-07-2011, 06:25
Zanim założysz temat, przeczytaj ogłoszenie
robertdg - 04-07-2011, 08:38
Kod: | Przepraszamy - ogłoszenie nie zostało znalezione.
Mogło zostać już usunięte lub podany numer ogłoszenia jest nieprawidłowy.
|
Fajny Avance, tylko czemu konsola środkowa bez wzorkowa - normalnie jaknby z wersji basic
ASR ten samochód napewno nie ma, co najwyżej TCL
Systemu nawigacji też raczej nie ma, no chyba, że sprzedający dorzuca jakiegoś TOMTOM'a
ESP to chyba nigdy nie miały te auta
Tak sie przyglądam no i widze ramiona wycieraczek, teraz się zastanawiam, co właściciel miał na myśli malując tylko te wystającą część - spray'a brakło a może to plack i całe auto jest wyplakowane
No i też ważny fant - brak zaślepki w zderzaku
Tomek - 04-07-2011, 10:07
robertdg napisał/a: | Fajny Avance, tylko czemu konsola środkowa bez wzorkowa - normalnie jaknby z wersji basic |
to jest ta trzecia prawda
a fakty: to jest Galant ze Szwajcu i z Radomia (jak mój), a tam taka konsola występowała, jak u mnie
[ Dodano: 04-07-2011, 10:09 ]
ps. to auto jest czarne, czy granatowe?
bo wyglada jak czarne, ale komora niebieska, co by wskazywało na granat
ps. 2. auto z Radomia - polecam sprawdzić nadkokla z tyłu, na 99% zamalowane i rdza wyjdzie po zimie
Anonymous - 04-07-2011, 12:03
pierwszy link już zginął w czeluściach internetu
właśnie dlatego Ciach, mamy wzór którego należy się trzymać przy zakładaniu tematów w tym dziale.
co do drugiego to wygląda ok, do tego co napisał Robert i Tomek mogę jeszcze dodać że wycieraczki mają już pewnie zapieczone trzepienie bądź jedna jest źle przykręcona.
brak okleiny na panelu środkowym i sterowaniu szyb to nie wada, avance przyjeżdżały z fabryki bez, właściciel domawiał/wybierał sobie okleinę i kleili ją w salonie ma miejscu, w każdym bądź razie była to zawsze opcja, którą szwajcarzy jakoś rzadko wybierali.
auto jest granatowe jak w opisie. przebieg może i realny ale ja nie wiem skąd ten sprzedawca bierze te wszystkie auta z prawie takim samym przebiegiem......
auto do ogarnięcia na żywo bo ze zdjęci wynika niewiele, pod maską poci się spod dekli - standard, no i widzę że właściciel czyta forum bo płyn w zbiorniczku wyrównawczym nalany od serca, wcześniejsze auta często miały susz..
robertdg napisał/a: |
No i też ważny fant - brak zaślepki w zderzaku |
ma zaślepkę tak śmiesznie światło pada że można nie zauważyć na pierwszy rzut oka, zdjęcia niestety zrobione celowo żeby auto błyszczało ale przy tym ciężko zauważyć jakieś wady.
Tomek - 04-07-2011, 12:16
Derpin napisał/a: |
auto jest granatowe jak w opisie. przebieg może i realny ale ja nie wiem skąd ten sprzedawca bierze te wszystkie auta z prawie takim samym przebiegiem...... |
mój jak wyszedł od tego sprzedawcy to miał koło 165 tys (8 lat wtedy), potwierdzone książką i w 2 ASO
sampler - 04-07-2011, 12:22
to auto jest ze szwajcarii a zatem jest system antyposlizgowy w standardzie, podgrzewane fotele. Konsola srodkowa akurat czarna ja mam grafitową. A takie przebiegi w szwajcarii to norma. Tam ciezko znalezc auto z przebiegiem ponad 200 tys.
ALEX-77 - 04-07-2011, 12:28
Mam nadzieję że ten srebrny z pierwszego linku nie poszedł do jakiegoś Mitsumaniaka bo to co było w tym opisie miało się ni jak do rzeczywistości
Tomek - 04-07-2011, 12:39
ALEX-77 napisał/a: | Mam nadzieję że ten srebrny z pierwszego linku nie poszedł do jakiegoś Mitsumaniaka bo to co było w tym opisie miało się ni jak do rzeczywistości |
to ten Pan, który pracował w Mitsu, Mazdzie, bóg wie gdzie jeszcze
a on i jego żona jeżdżą Galantem, Coltem, Mazdami itp
ALEX-77 - 04-07-2011, 14:46
tomek84 napisał/a: | ALEX-77 napisał/a: | Mam nadzieję że ten srebrny z pierwszego linku nie poszedł do jakiegoś Mitsumaniaka bo to co było w tym opisie miało się ni jak do rzeczywistości |
to ten Pan, który pracował w Mitsu, Mazdzie, bóg wie gdzie jeszcze
a on i jego żona jeżdżą Galantem, Coltem, Mazdami itp |
Dokładnie ten pan,ale pomijając już te bajeczki odnośnie tego opisu ,to jeszcze ten Galant co sprzedawał też nie zgadzał się z tym co było opisie ale to już chyba nieważne bo aukcji nie widzę.
robertdg - 04-07-2011, 17:50
Faktycznie, zaślepka zderzaka obecna, mój błąd
fj_mike - 04-07-2011, 22:24
Ciach, prosiłem o dostosowanie tematu.
Ten zamykam. Jak się zdecydujesz, pisz do moda z prośbą o otwarcie.
|
|
|