To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] V6 SE, 1999, sedan, czarny, manual, Zduńska Wola

szejk78 - 21-09-2011, 12:16
Temat postu: [EAx 97-04] V6 SE, 1999, sedan, czarny, manual, Zduńska Wola
Witam szukam czegoś takiego .Może mi coś pomożecie doświadczeniem odnośnie tego egzemplarza sorki ale nie umie zrobić scana :oops: :
http://moto.allegro.pl/ga...1832773686.html

Kod:
Dane
Cena Kup Teraz    13 400,00 zł
Sprzedający    kamill- (727) 
Zadaj pytanie Sprzedającemu
Lokalizacja    Zduńska Wola

Cena Kup Teraz 13 400,00 zł

Parametry
Rok produkcji (1900 - 2100):1999 Przebieg (km):178750 Pojemność silnika (cm3):2498 Moc silnika (KM):163 Skrzynia biegów:Manualna Rodzaj paliwa:Benzyna Typ:Sedan/Limuzyna Liczba drzwi:4/5 Kolor:Czarny Stan:Używany Uszkodzony:Nie
Wyposażenie
ABS, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Tempomat, Lakier metallic, Alufelgi, Elektryczne lusterka,
Informacje dodatkowe
Bezwypadkowy, Serwisowany w ASO, Sprowadzony,

przebieg: 178.750 km
kolor: czarna perła
moc: 120 kw / 163 PS

Sprzedam Mitsubishi Galanta sprowadzonego z Niemiec. Samochód odkupiony został  z prywatnych rąk od bezpośrednio od właściciela . Technicznie i wizualnie w bardzo dobrym stanie.

100% BEZWYPADKOWY

100% autentyczny przebieg potwierdzony książką serwisową.

Ostatnią inspekcję "Misiek" przeszedł w grudniu 2010r. przy 165.000km

Kompletny rozrząd wraz z pompą wody oraz świece wymieniono przy: 105.000 km
 Kompletne sprzęgło wymienione zostało przy: 165.000 km

Wyposażony jest m.in w: OSPOJLEROWANIE SPORT EDITION, 17" ALUFELGI, CLIMATRONIC, 4 x AIRBAG, 4xEL. SZYBY, EL. LUSTERKA, TEMPOMAT, ZEGARY HIGH CONTRAST, FABRYCZNE ZAWIESZENIE "EIBACH"  i wiele innych....

Do samochodu dołączam kompletną dokumentację oraz 2 oryginalne kluczyki. Koszt przerejestrowania galanta na nasze tablice to: 2200zł

Więcej informacji udzielę pod nr  tel. 880-221-288

m6riano - 21-09-2011, 20:31

szejk78 napisał/a:
egzemplaża sorki

jest za co..;-)

szejk78 - 21-09-2011, 22:11

już poprawione :hello1: :P
Owczar - 21-09-2011, 22:37

szejk78, to teraz jeszcze popraw do wzoru:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247

szejk78 - 22-09-2011, 11:26

Owczar napisał/a:
szejk78, to teraz jeszcze popraw do wzoru:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247
:oops:
nie umiem :oops: jestem noga z informatyki i obsługi kompa, mógłbyś to zrobić za mnie proszę będę się uczył obsługi tego forum pewnie mi to przyjdzie z czasem :?

wacky - 22-09-2011, 20:17

No Panowie - formuły formułami, ale proszę też coś na temat napisać - co sądzicie o tym konkretnym Aucie? też mi się spodobało wczoraj na allegro - a potem wchodzę na mitsumaniaki i widzę, ze już jest wałkowany.
ale bez konkretów.

prawdopodobnie jutro się wybiorę go oglądnąć, ale nie mam pojęcia o kompletacji tej generacji itp.

A więc - co fachowcom rzuca się w oczy?

fj_mike - 22-09-2011, 20:37

szejk78, instrukcja jest napisana jak dla dziecka ;)
Ty próbuj a ja ewentualnie poprawię.

wacky, wpisz w forumowej szukajce "Zduńska Wola".
Wymogi co do treści i wyglądu tematów to nie urojenie moda. Ma pomóc znaleźć i filtrować starsze tematy.

Gale ze Zduńskiej Woli są zawsze ładne na zdjęciach.

wacky - 22-09-2011, 20:43

fj_mike napisał/a:

wacky, wpisz w forumowej szukajce "Zduńska Wola".
Wymogi co do treści i wyglądu tematów to nie urojenie moda. Ma pomóc znaleźć i filtrować starsze tematy.

Gale ze Zduńskiej Woli są zawsze ładne na zdjęciach.

Dzięki Mike za poradę.
faktycznie - jak na taką małą miejscowość to zadziwiająco dużo galantów tam jest na allegro wystawionych. i jak widać wielokrotnie wałkowane na forum.

fj_mike - 23-09-2011, 19:12

szejk78, przyłóż się trochę.

Zauważyłem, że antena w dolnej części jest czarna. Why? Czyżby resztki po malowaniu :P

Arturro-86 - 25-09-2011, 18:14

fj_mike napisał/a:
Zauważyłem, że antena w dolnej części jest czarna. Why? Czyżby resztki po malowaniu :P

To mi wygląda bardziej na jakąś gumową nakładkę, czy coś w tym stylu... ale i tak nie powinno jej tam być :idea:

Tak patrzę na zdjęcie silnika i widzę, że coś tam mokro w okolicach korka oleju, może nakapało przy wlewaniu, a może jest nieszczelny (chociaż to jest raczej drobiazg). Jest za mało płynu w układzie sprzęgła jeszcze.

No i wygłuszenie maski coś postrzępione...

I tak na zdjęciach wygląda "smakowicie", no bo kto by się nie skusił na takie lśniące auto... ale po dokładniejszych oględzinach można się pewnie zdziwić :?

xear - 27-09-2011, 12:31

witam, tez zainteresowałem się tym egzemplarzem ale mam kawal drogi ~350km wiec nie wiem czy warto jechac tyle, czy ktos moglby bardziej opisac go, czy czegos mu nie brakuje albo ma czegos za duzo a najlepiej jakby ktos z okolic mogl podjechac i obejrzeć go, wielu zainteresowanych pewnie by skorzystało
szejk78 - 27-09-2011, 16:00

fj_mike napisał/a:

sam żeś na to wpadł? :lol:

też mam 3,5 stówki ale podjadę i obadam jak co te se go wezmę ,a M6 i tak miała iść do żyda foka zresztą też :mrgreen:
A tak ap-ropo to ten gal już był wystawiony jakiś miesiąc temu ,a cena bez zmian :evil:

Arturro-86 - 27-09-2011, 17:12

szejk78 napisał/a:
fj_mike napisał/a:

sam żeś na to wpadł? :lol:

Nie wiem, w jakim sensie to piszesz, bo wyczuwam sarkazm... i nie wiem, dlaczego, ponieważ kolega fj_mike Ci chce pomóc, podając ten dający do zastanowienia przykład :roll:

szejk78 - 27-09-2011, 19:53

ciekawe jak to wylukał był tam? #-o
Nie próbowałem bo nie mam na to czasu ani nerwów pisałem wyraźnie nie umie.
Widzę że na tym forum też gnębi się nowych userów zamiast pomóc i poprawić temat ,w końcu jest od tego działu i powinien poprawić to się mądruje ,ba nawet wyręcza się innymi cyt."wacky, wpisz w forumowej szukajce "Zduńska Wola". no masakra!!!bez urazy ale musiałem :P
Chce kupić autko mocne które mi się podoba i daje frajdę z jazdy mimo swoich latek ,bo to już powoli dziadek i ruda go dopadnie za 2lata lub szybciej i zeżre :wink:
(taka zachcianka, nie chce żadnych nowych lub prawie nowych gablot za dużo tracą na wartości) :mrgreen:
Mam 3 auta na stanie i muszę z tym zrobić porządek

Arturro-86 - 27-09-2011, 20:02

szejk78 napisał/a:
ciekawe jak to wylukał był tam? #-o

Obejrzyj sobie jeszcze raz fotki w ogłoszeniu i porównaj sobie z jakimś innym galantem - bat anteny w EAXA jest cały srebrny... a tutaj gołym okiem widać, że na dole jest czarne - więc coś tam majstrowane mogło być. Nie musiało, ale mogło :idea:

szejk78 napisał/a:
Nie próbowałem bo nie mam na to czasu ani nerwów pisałem wyraźnie nie umie.
Widzę że na tym forum też gnębi się nowych userów zamiast pomóc i poprawić temat ,w końcu jest od tego działu i powinien poprawić to się mądruje ,ba nawet wyręcza się innymi cyt."wacky, wpisz w forumowej szukajce "Zduńska Wola". no masakra!!!bez urazy ale musiałem :P
Chce kupić autko mocne które mi się podoba i daje frajdę z jazdy mimo swoich latek ,bo to już powoli dziadek i ruda go dopadnie za 2lata lub szybciej i zeżre :wink:
(taka zachcianka, nie chce żadnych nowych lub prawie nowych gablot za dużo tracą na wartości) :mrgreen:
Mam 3 auta na stanie i muszę z tym zrobić porządek

Nie gnębi się nowych userów, tylko poprostu dba się o porządek 8)
Zrozum, że ludzie tutaj chcą Ci pomóc, ale i tak ostateczna decyzja należy do Ciebie.
Jeszcze do kogo, ale... do moderatora tego działu zastrzeżeń nie powinieneś mieć :wink:

Więcej spokoju :p