Kujawsko - Pomorskie - Wielka proba o użyczenie karty klubowej!!
bartekino - 12-10-2011, 20:15 Temat postu: Wielka proba o użyczenie karty klubowej!! Witam. Musze wymienić cały układ hamulcowy w moim galancie a jak wiadomo z kartami klubowymi w InterCarsie są zniżki i ton dosyć spore. Moja karta jeszcze do mnie nie dotarła. Miał bym wielką prośbę dla kogoś życzliwego o użyczenie swojej karty w celu zniżkowym w sklepie InterCars. Może jest ktoś z okolic Inowrocławia co mógłby mi taką kartę użyczyć??? albo wysłać pocztą oczywiście za wysyłkę zapłacę i w maxie po tygodniu odeśle ja z powrotem???. Bardzo by mi zależało i będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam
u157 - 12-10-2011, 23:17
Witam, możesz zrobić tak- zamówienie składasz przez telefon podając nr klienta, naliczą rabat, a odbiór jest już prosto z części magazynowej i o kartę już nikt nie zapyta a cena pozostaje z rabatem. Przy takich zakupach jeszcze nikt mi karty nie oglądał .
bartekino - 13-10-2011, 18:43
u157 napisał/a: | Witam, możesz zrobić tak- zamówienie składasz przez telefon podając nr klienta, naliczą rabat, a odbiór jest już prosto z części magazynowej i o kartę już nikt nie zapyta a cena pozostaje z rabatem. Przy takich zakupach jeszcze nikt mi karty nie oglądał . |
Dzisiaj napisałem e-maila do nich z prośbą o wycenę części i do zniżki poprosił mnie o numer klienta i numer karty... Nr klienta to będzie nr klubowy ??? A nr karty niestety nie mam... Chyba że ktoś użyczy mi swojego nr klienta i nr karty??
u157 - 14-10-2011, 23:52
wystarczy nr klienta , jest taki sam dla wszystkich 354518 .
Na karcie jest tylko nr klubowy, ten z jakim zostałeś przyjęty do MM.
gms - 01-06-2013, 11:13
Też mam taką prośbę bo czeka mnie wymiana rozrządu, tylniego łożyska. Jakbym urwał pare groszy to byłbym zadowolony, a karty wyrobić jeszcze nie mogę bo nie mam auta zarejestrowanego.
Czyli dzwonię do IC podaję nr klienta 354518 zamawiam to co potrzebuję i odbieram ?
|
|
|