Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Wielka proba o użyczenie karty klubowej!!
Autor Wiadomość
bartekino 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Galant 2.0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 12-10-2011, 20:15   Wielka proba o użyczenie karty klubowej!!

Witam. Musze wymienić cały układ hamulcowy w moim galancie a jak wiadomo z kartami klubowymi w InterCarsie są zniżki i ton dosyć spore. Moja karta jeszcze do mnie nie dotarła. Miał bym wielką prośbę dla kogoś życzliwego o użyczenie swojej karty w celu zniżkowym w sklepie InterCars. Może jest ktoś z okolic Inowrocławia co mógłby mi taką kartę użyczyć??? albo wysłać pocztą oczywiście za wysyłkę zapłacę i w maxie po tygodniu odeśle ja z powrotem???. Bardzo by mi zależało i będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam

"Proste są dla szybkich samochodów , zakręty dla szybkich kierowców "

u157 
Mitsumaniak

Auto: Galant E 33, EA5W
Wysłany: 12-10-2011, 23:17   

Witam, możesz zrobić tak- zamówienie składasz przez telefon podając nr klienta, naliczą rabat, a odbiór jest już prosto z części magazynowej i o kartę już nikt nie zapyta a cena pozostaje z rabatem. Przy takich zakupach jeszcze nikt mi karty nie oglądał .

bartekino 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Galant 2.0
Wysłany: 13-10-2011, 18:43   

u157 napisał/a:
Witam, możesz zrobić tak- zamówienie składasz przez telefon podając nr klienta, naliczą rabat, a odbiór jest już prosto z części magazynowej i o kartę już nikt nie zapyta a cena pozostaje z rabatem. Przy takich zakupach jeszcze nikt mi karty nie oglądał .

Dzisiaj napisałem e-maila do nich z prośbą o wycenę części i do zniżki poprosił mnie o numer klienta i numer karty... Nr klienta to będzie nr klubowy ??? A nr karty niestety nie mam... Chyba że ktoś użyczy mi swojego nr klienta i nr karty??

"Proste są dla szybkich samochodów , zakręty dla szybkich kierowców "

u157 
Mitsumaniak

Auto: Galant E 33, EA5W
Wysłany: 14-10-2011, 23:52   

wystarczy nr klienta , jest taki sam dla wszystkich 354518 .
Na karcie jest tylko nr klubowy, ten z jakim zostałeś przyjęty do MM.

gms 
Forumowicz

Auto: Galant 4G63
Wysłany: 01-06-2013, 11:13   

Też mam taką prośbę bo czeka mnie wymiana rozrządu, tylniego łożyska. Jakbym urwał pare groszy to byłbym zadowolony, a karty wyrobić jeszcze nie mogę bo nie mam auta zarejestrowanego.
Czyli dzwonię do IC podaję nr klienta 354518 zamawiam to co potrzebuję i odbieram ?

Odpowiedz do tematu