Pajero Pinin - Hak holowniczy Pinin
Daromen - 22-10-2011, 14:53 Temat postu: Hak holowniczy Pinin Witam,zamierzam kupic hak do mojego auta,z tego co patrzylem na allegro to idzie taki dostac gdzies za 380 zl nowy,moze wie ktos gdzie mozna byloby za mniejsze troche pieniazki taki dostac? pozdrawiam.
mstrucz - 24-10-2011, 07:47
Ja kupiłem te, co produkują w Słupsku i powiem, że ta cena 380 zł jest niższa niż w tej chwili oferuje producent (ja tez tak kupiłem, bo zalegało w hurtowni a producent zapasów nie robi).
Jakość haka jest bardzo dobra, wszystko pasowało co do milimetra a montaż zajął mi godzinę (1 osoba). Taniej nowego raczej nie kupisz, chyba że zdemontowanego z anglika, ale należy patrzeć w takim wypadku czy tabliczka jest czytelna, bo ci go diagnosta odrzuci (lub niebiescy przy kontroli).
sylwek12345 - 02-06-2016, 08:25
Ja mam wsuwany prawdopodobnie oryginalny doczepiany fajna sprawa tylko trzeba za kazdym razem sciagac bo moga szybko ukrasc
duchu77 - 29-10-2017, 16:09
Potrzebował bym kupić w rozsądnych pieniążkach może ktoś coś, hak holowniczy do mojego Pinina najlepiej 3 Drzwi, może leży u kogoś i się wala niepotrzebny, a mi by się przydał, generalnie do pewnego projektu na tył może być pordzewiały bez tabliczki znamionowej byle cały
maciek_pajero - 24-03-2018, 22:01
duchu77 napisał/a: | Potrzebował bym kupić w rozsądnych pieniążkach może ktoś coś, hak holowniczy do mojego Pinina najlepiej 3 Drzwi, może leży u kogoś i się wala niepotrzebny, a mi by się przydał, generalnie do pewnego projektu na tył może być pordzewiały bez tabliczki znamionowej byle cały |
hak holowniczy w 3D i w 5D jest taki sam mam taki założony u siebie.
AntonioPL - 04-06-2018, 11:59
Wydrapię trochę temat,
Jaki hak poleciacie zamontować i jak go się podłącza? Dokłada się jakiś sterownik, czy wszystkie pininy mają instalację przygotowaną pod podłączenie haka?
|
|
|