|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Hak holowniczy Pinin |
Autor |
Wiadomość |
Daromen
Forumowicz

Auto: Pajero Pinin 1.8 GDI
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Wrz 2008 Posty: 98 Skąd: Żywiec
|
Wysłany: 22-10-2011, 14:53 Hak holowniczy Pinin
|
|
|
Witam,zamierzam kupic hak do mojego auta,z tego co patrzylem na allegro to idzie taki dostac gdzies za 380 zl nowy,moze wie ktos gdzie mozna byloby za mniejsze troche pieniazki taki dostac? pozdrawiam. |
_________________ Pajero Pinin 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
mstrucz
Forumowicz

Auto: Pinin 1,8 MPI
Pomógł: 6 razy Dołączył: 16 Lip 2010 Posty: 272 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 24-10-2011, 07:47
|
|
|
Ja kupiłem te, co produkują w Słupsku i powiem, że ta cena 380 zł jest niższa niż w tej chwili oferuje producent (ja tez tak kupiłem, bo zalegało w hurtowni a producent zapasów nie robi).
Jakość haka jest bardzo dobra, wszystko pasowało co do milimetra a montaż zajął mi godzinę (1 osoba). Taniej nowego raczej nie kupisz, chyba że zdemontowanego z anglika, ale należy patrzeć w takim wypadku czy tabliczka jest czytelna, bo ci go diagnosta odrzuci (lub niebiescy przy kontroli). |
|
 |
sylwek12345
Forumowicz
Auto: Mitshubishi Pajero Pinin 1.8
|
Wysłany: 02-06-2016, 08:25
|
|
|
Ja mam wsuwany prawdopodobnie oryginalny doczepiany fajna sprawa tylko trzeba za kazdym razem sciagac bo moga szybko ukrasc |
|
|
|
 |
duchu77
Nowy Forumowicz

Auto: PININ 18GDI
|
Wysłany: 29-10-2017, 16:09
|
|
|
Potrzebował bym kupić w rozsądnych pieniążkach może ktoś coś, hak holowniczy do mojego Pinina najlepiej 3 Drzwi, może leży u kogoś i się wala niepotrzebny, a mi by się przydał, generalnie do pewnego projektu na tył może być pordzewiały bez tabliczki znamionowej byle cały |
|
 |
maciek_pajero
Forumowicz
Auto: pajero pinin
|
Wysłany: 24-03-2018, 22:01
|
|
|
duchu77 napisał/a: | Potrzebował bym kupić w rozsądnych pieniążkach może ktoś coś, hak holowniczy do mojego Pinina najlepiej 3 Drzwi, może leży u kogoś i się wala niepotrzebny, a mi by się przydał, generalnie do pewnego projektu na tył może być pordzewiały bez tabliczki znamionowej byle cały |
hak holowniczy w 3D i w 5D jest taki sam mam taki założony u siebie. |
|
|
|
 |
AntonioPL
Nowy Forumowicz
Auto: Pininfarina
|
Wysłany: 04-06-2018, 11:59
|
|
|
Wydrapię trochę temat,
Jaki hak poleciacie zamontować i jak go się podłącza? Dokłada się jakiś sterownik, czy wszystkie pininy mają instalację przygotowaną pod podłączenie haka? |
|
|
|
 |
|
|