Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Hak holowniczy Pinin
Autor Wiadomość
Daromen 
Forumowicz

Auto: Pajero Pinin 1.8 GDI
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-10-2011, 14:53   Hak holowniczy Pinin

Witam,zamierzam kupic hak do mojego auta,z tego co patrzylem na allegro to idzie taki dostac gdzies za 380 zl nowy,moze wie ktos gdzie mozna byloby za mniejsze troche pieniazki taki dostac? pozdrawiam.

mstrucz 
Forumowicz

Auto: Pinin 1,8 MPI
Wysłany: 24-10-2011, 07:47   

Ja kupiłem te, co produkują w Słupsku i powiem, że ta cena 380 zł jest niższa niż w tej chwili oferuje producent (ja tez tak kupiłem, bo zalegało w hurtowni a producent zapasów nie robi).
Jakość haka jest bardzo dobra, wszystko pasowało co do milimetra a montaż zajął mi godzinę (1 osoba). Taniej nowego raczej nie kupisz, chyba że zdemontowanego z anglika, ale należy patrzeć w takim wypadku czy tabliczka jest czytelna, bo ci go diagnosta odrzuci (lub niebiescy przy kontroli).

sylwek12345 
Forumowicz

Auto: Mitshubishi Pajero Pinin 1.8
Wysłany: 02-06-2016, 08:25   

Ja mam wsuwany prawdopodobnie oryginalny doczepiany fajna sprawa tylko trzeba za kazdym razem sciagac bo moga szybko ukrasc

duchu77 
Nowy Forumowicz

Auto: PININ 18GDI
Wysłany: 29-10-2017, 16:09   

Potrzebował bym kupić w rozsądnych pieniążkach może ktoś coś, hak holowniczy do mojego Pinina najlepiej 3 Drzwi, może leży u kogoś i się wala niepotrzebny, a mi by się przydał, generalnie do pewnego projektu na tył może być pordzewiały bez tabliczki znamionowej byle cały :)

maciek_pajero 
Forumowicz

Auto: pajero pinin
Wysłany: 24-03-2018, 22:01   

duchu77 napisał/a:
Potrzebował bym kupić w rozsądnych pieniążkach może ktoś coś, hak holowniczy do mojego Pinina najlepiej 3 Drzwi, może leży u kogoś i się wala niepotrzebny, a mi by się przydał, generalnie do pewnego projektu na tył może być pordzewiały bez tabliczki znamionowej byle cały :)

hak holowniczy w 3D i w 5D jest taki sam mam taki założony u siebie.

AntonioPL 
Nowy Forumowicz

Auto: Pininfarina
Wysłany: 04-06-2018, 11:59   

Wydrapię trochę temat,
Jaki hak poleciacie zamontować i jak go się podłącza? Dokłada się jakiś sterownik, czy wszystkie pininy mają instalację przygotowaną pod podłączenie haka?

Odpowiedz do tematu