To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - Zakup Galanta 2.5 Kombi/Sedana

PhobosD2 - 26-11-2011, 19:15
Temat postu: Zakup Galanta 2.5 Kombi/Sedana
Witam

Stoje przed zakupem Galanta w wersji 2.5. Wersja oczywiście jak najlepsza za najniższą cenę ALE bez przesady - szmelcu za śmieszną cenę do kapitalnego remontu też nie chce :D
Mój budżet ok 10.000 na auto :-) plus kasa na LPG
Jutro jadę oglądać kilka sztuk. Znalazłem kombi 2.5 98r. w bardzo podejrzanej niskiej cenie, oto link do aukcji:
http://otomoto.pl/mitsubi...-C21916739.html

PRZEPRASZAM ADMINA ZA NARUSZENIE ZASAD

Podstawowe info:
2.5 L 1998 r. , przebieg 173 tys km

Fotki , które budzą moje podejrzenia:

Wyposażenie samochodu:

ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, szyberdach, centralny zamek, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, welurowa tapicerka, tempomat, ESP, światła przeciwmgłowe, pod. przednia szyba

Dodatkowe informacje:

pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany

Opis pojazdu:

POJAZD ŚWIEŻO SPROWADZONY Z NIEMIEC BEZPOŚREDNIO OD WŁAŚCICIELA
BEZWYPADKOWY,SERWISOWANY STAN SUPER
BOGATA WERSJA,PIĘKNE WNĘTRZE,ŁADNA KOMPOZYCJA
PIĘKNY KOLOR ATRAKCYJNY WYGLĄD
TECHNICZNIE BEZ ZASTRZEŻEŃ
GWARANCJA DZIAŁAMY KOMPLEKSOWO
CENA PLUS NISKIE OPŁATY REJESTRACYJNE

Jutro zrobie osobiście zdjęcia i wrzucę. Opis jest dostępny na aukcji. Jak się czegoś więcej dowiem to napisze.

Proszę o opinię na temat tego galanta z tej aukcji. Na pierwszy rzut oka widać że coś jest nie tak z przodem od strony kierowcy.

A co więcej to jutro zobaczę.

Owczar - 26-11-2011, 19:39

http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247
robertdg - 26-11-2011, 19:51

Wygląd i stan auta rekompensuje jego cene :lol: Po strzale z przodu, mocno skorodowane kielichy, dalej to juz mozna jeno snuć litanie.
PhobosD2 napisał/a:
Stoje przed zakupem Galanta w wersji 2.5. Wersja oczywiście jak najlepsza za najniższą cenę :-)
Z takim podejściem odpuśc sobie Galanta, naprawdę szkoda Twojej krwawicy. A jeździć strzępem na własne życzenie, te lepiej kupić coś innego za te kase. Galant za 5tyś zł to gwarancja wrzucenia drugiej piątki w podstawowy przegląd, a jak chcesz montować LPG to 10 musisz mieć w kieszeni, juz lepiej nie wspominać o poprawkach blacharskich ;-)

Wystarczająco zdemotywowany :?:

PhobosD2 - 26-11-2011, 19:59

robertdg,
Dzięki za odpowiedź. Póki co mam Colta ale potrzebuje coś innego i robie Tourne żeby sie zapoznać z róźnymi egzemplarzami. I wcale nie muszę kupować tego co opisałem ;-)

błyskawica76 - 26-11-2011, 23:04

Robert ma racje na ładnego gala z tego roku trzeba szykować od 8 do 11 tyś :( i trzeba liczyć się z tym,że będziesz musiał coś w nim zrobić, bo nie ma ideałów. powodzenia
fj_mike - 28-11-2011, 14:26

PhobosD2, ogłoszenie już nieaktualne. Gdzie był wystawiony ten Galant?