To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Moje granatowe maleństwo... :)

Starscream - 15-01-2012, 17:10
Temat postu: Moje granatowe maleństwo... :)
Witam, raz jeszcze wszystkich z konstelacji Mitsubishi ;) Mam skromnego Galancika z 2001 roku, w wersji Elegance, czyli skórzana tapicerka, pełna elektryka, składane elektrycznie lusterka, wszystko grzane-oczywiście klima, automatyczna skrzynia, która współpracuje z 2.5 litrową V6. Ogólnie od zawsze ta generacja Galantów strasznie mi się podobała i w lipcu zeszłego roku nabyłem ładnie utrzymany egzemplarz, w pięknym mieście Poznań :P Autko super, tylko.. ZA MIĘKKIE!! Kurde, koniecznie na wiosnę muszę je posadzić ze 3 cm, wstawić rozpórki założyć większe felgi. Kupiłem autko na fabrycznych "15, w tej chwili stoi na zimowych "16, na lato poszukam fajnych "17.
Ogólnie bardzo jestem z niego zadowolony, tylko altek mi padł i pilnie muszę sobie nowy skombinować. Co zrobiłem? Pozbyłem się drewna ze środka, bo bardzo tego nie lubię, wstawiłem stację multimedialną, zrobiłem hamulce plus wszystko co tam mu dolegało i śmigam sobie z wielkim uśmiechem na ustach ;) No to teraz się pochwalę obrazkowo ;) :

Zmian jeszcze trochę będzie, ale głównie zależy mi na bezawaryjności-do zabawy mam inne autko :)

sveno - 15-01-2012, 17:31

ładna bestia :) wrzuć jakieś aktualne fotki, bo te nie dość że przez mgłę, to jeszcze na 15''
m6riano - 15-01-2012, 18:22

Fajny karbonik...;-)
zapraszamy na spoty..;-)

Starscream - 15-01-2012, 18:34

m6riano napisał/a:
Fajny karbonik...;-)
zapraszamy na spoty..;-)

dziękuję :mrgreen: A jakież to spoty i gdzie i kiedy?? :rr:

A fotki będą lepsze jak tylko umyje samochodzik :lol:

m6riano - 15-01-2012, 18:42

http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=31647
12 luty wypada w niedziele więc może być wcześniej, np. godz. 14

Zolar - 16-01-2012, 11:07

Dobrze utrzymany Elegance robi równie dobre wrażenie jak Avance. Mój Elegance też jest trochę za miękki, ale to już chyba taka ich uroda :)
Co to za audio tam wstawiłeś?

Starscream - 16-01-2012, 11:34

tam jest Canvia czy jak to się tam piszę, jest tam DVD, nawi, telewizja i takie tam bzdury-ogólnie cena do jakości dobra, przynajmniej ja jestem zadowolony ;)
m6riano - 16-01-2012, 16:47

Kurde szkoda że ja nie mam miejsca na 2diny...;-(