|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Moje granatowe maleństwo... :) |
Autor |
Wiadomość |
Starscream
Nowy Forumowicz

Auto: Galant 2.5 V6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-01-2012, 17:10 Moje granatowe maleństwo... :)
|
|
|
Witam, raz jeszcze wszystkich z konstelacji Mitsubishi Mam skromnego Galancika z 2001 roku, w wersji Elegance, czyli skórzana tapicerka, pełna elektryka, składane elektrycznie lusterka, wszystko grzane-oczywiście klima, automatyczna skrzynia, która współpracuje z 2.5 litrową V6. Ogólnie od zawsze ta generacja Galantów strasznie mi się podobała i w lipcu zeszłego roku nabyłem ładnie utrzymany egzemplarz, w pięknym mieście Poznań Autko super, tylko.. ZA MIĘKKIE!! Kurde, koniecznie na wiosnę muszę je posadzić ze 3 cm, wstawić rozpórki założyć większe felgi. Kupiłem autko na fabrycznych "15, w tej chwili stoi na zimowych "16, na lato poszukam fajnych "17.
Ogólnie bardzo jestem z niego zadowolony, tylko altek mi padł i pilnie muszę sobie nowy skombinować. Co zrobiłem? Pozbyłem się drewna ze środka, bo bardzo tego nie lubię, wstawiłem stację multimedialną, zrobiłem hamulce plus wszystko co tam mu dolegało i śmigam sobie z wielkim uśmiechem na ustach No to teraz się pochwalę obrazkowo :
Zmian jeszcze trochę będzie, ale głównie zależy mi na bezawaryjności-do zabawy mam inne autko |
|
|
|
 |
sveno
Mitsumaniak

Auto: Galant V6 Avance SE
Pomógł: 58 razy Dołączył: 20 Paź 2010 Posty: 5141 Skąd: Nowy Sącz/Winterthur
|
Wysłany: 15-01-2012, 17:31
|
|
|
ładna bestia wrzuć jakieś aktualne fotki, bo te nie dość że przez mgłę, to jeszcze na 15'' |
_________________ Życie jest zbyt krótkie, by jeździć Dieslem
Gość --->"Rekińczyk"<---
"spotykając innego uzytkownika Gala to tak
jakby się kogoś znajomego spotkało - nie umiem tego wytłumaczyć
i nie doświadczyłem tego jeżdżąc innymi markami" by dzordz8

|
|
|
|
 |
m6riano
Mitsumaniak Użytkownik zbanowany

Auto: EA2W,98r,136KM,LPG 446tkm
Pomógł: 25 razy Dołączył: 24 Sie 2009 Posty: 7356 Skąd: Gdzie Syrenka w herbie jest!
|
Wysłany: 15-01-2012, 18:22
|
|
|
Fajny karbonik...;-)
zapraszamy na spoty..;-) |
_________________ Użytkownik zbanowany za działalność komercyjną - produkcja i sprzedaż naklejek Klubowych Mitsumaniaki.
 |
|
|
|
 |
Starscream
Nowy Forumowicz

|
Wysłany: 15-01-2012, 18:34
|
|
|
m6riano napisał/a: | Fajny karbonik...;-)
zapraszamy na spoty..;-) |
dziękuję A jakież to spoty i gdzie i kiedy??
A fotki będą lepsze jak tylko umyje samochodzik |
|
|
|
 |
m6riano

Pomógł: 25 razy Dołączył: 24 Sie 2009 Posty: 7356 Skąd: Gdzie Syrenka w herbie jest!
|
Wysłany: 15-01-2012, 18:42
|
|
|
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=31647
12 luty wypada w niedziele więc może być wcześniej, np. godz. 14 |
_________________ Użytkownik zbanowany za działalność komercyjną - produkcja i sprzedaż naklejek Klubowych Mitsumaniaki.
 |
|
|
|
 |
Zolar
Forumowicz
Auto: EA5A 2,5 V6 Elegance sedan A/T
|
Wysłany: 16-01-2012, 11:07
|
|
|
Dobrze utrzymany Elegance robi równie dobre wrażenie jak Avance. Mój Elegance też jest trochę za miękki, ale to już chyba taka ich uroda
Co to za audio tam wstawiłeś? |
|
|
|
 |
Starscream
Nowy Forumowicz

|
Wysłany: 16-01-2012, 11:34
|
|
|
tam jest Canvia czy jak to się tam piszę, jest tam DVD, nawi, telewizja i takie tam bzdury-ogólnie cena do jakości dobra, przynajmniej ja jestem zadowolony |
|
|
|
 |
m6riano

|
Wysłany: 16-01-2012, 16:47
|
|
|
Kurde szkoda że ja nie mam miejsca na 2diny...;-( |
 |
|
|
|
 |
|
|