To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II GEN Techniczne - [II 2.0 DID] Wymiana kierownicy w Outku II

kubagrudz - 04-03-2012, 09:18
Temat postu: [II 2.0 DID] Wymiana kierownicy w Outku II
Czy ktoś z was wymieniał kierownice w Outku II ? W mojej przyciski są już zdarte nie mówiąc o skórze i chciałbym ją wymienić na nową:).

Problem w tym, że w necie wszystkie "ładne" są już z przyciskami do Systemu Bluetooth a ja tego systemu nie mam, wiec albo go zainstalować albo odkręcić panel z przyciskami. Czy ktoś wie, czy po odkręceniu tego panela z przyciskami zostanie dziura? Jeżeli zostanie, czy np nie da się ze starej kierownicy odkręcić tył i przykręcić do nowej żeby zamaskować dziure

Z góry dzięki za info

rezon - 04-03-2012, 10:12

kubagrudz napisał/a:
Problem w tym, że w necie wszystkie "ładne" są już z przyciskami do Systemu Bluetooth a ja tego systemu nie mam, wiec albo go zainstalować albo odkręcić panel z przyciskami.
albo przykręcić razem z panelem. Po montażu chińczyka z BT ori BT jest nieużywany, ale przyciski mi nie przeszkadzają, więc zostały
zenek10 - 29-01-2014, 13:37

kubagrudz
I jak wrażenia po wymianie kierownicy?. Robiłeś sam czy w warsztacie? Jeśli tak to na ile wycenili usługę?

krolyaro - 11-03-2014, 22:06

Witam,
Przekładałem taką kierownicę od ASX`a - zajęło mi to 15 minut . Żadnych problemów dla każdego domorosłego majsterkowicza. Proponuję nie odkręcać do końca nakrętki centralnej mocującej kierownicę i później zdecydowanym i mocnym uderzeniem wyszarpnąć kierownicę do siebie - u mnie poszło bez problemu.

lucano - 27-08-2018, 17:56

To kierownica z ASXa pasuje do O2? Np taka https://allegro.pl/mitsubishi-asx-outlander-kierownica-skorzana-igla-i7354312626.html ??