[II 2.0 DID] Wymiana kierownicy w Outku II |
Autor |
Wiadomość |
kubagrudz
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander 2.0 DiD / 2008r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-03-2012, 09:18 [II 2.0 DID] Wymiana kierownicy w Outku II
|
|
|
Czy ktoś z was wymieniał kierownice w Outku II ? W mojej przyciski są już zdarte nie mówiąc o skórze i chciałbym ją wymienić na nową:).
Problem w tym, że w necie wszystkie "ładne" są już z przyciskami do Systemu Bluetooth a ja tego systemu nie mam, wiec albo go zainstalować albo odkręcić panel z przyciskami. Czy ktoś wie, czy po odkręceniu tego panela z przyciskami zostanie dziura? Jeżeli zostanie, czy np nie da się ze starej kierownicy odkręcić tył i przykręcić do nowej żeby zamaskować dziure
Z góry dzięki za info |
|
|
|
 |
rezon
Mitsumaniak
Auto: był OutlanderII 2.0DID
|
Wysłany: 04-03-2012, 10:12
|
|
|
kubagrudz napisał/a: | Problem w tym, że w necie wszystkie "ładne" są już z przyciskami do Systemu Bluetooth a ja tego systemu nie mam, wiec albo go zainstalować albo odkręcić panel z przyciskami. | albo przykręcić razem z panelem. Po montażu chińczyka z BT ori BT jest nieużywany, ale przyciski mi nie przeszkadzają, więc zostały |
_________________ był Outlander 2 2.0Did był Superb 1,8TSI 4x4 jest V60 CC  |
|
|
|
 |
zenek10
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander 2.0 DiD
|
Wysłany: 29-01-2014, 13:37
|
|
|
kubagrudz
I jak wrażenia po wymianie kierownicy?. Robiłeś sam czy w warsztacie? Jeśli tak to na ile wycenili usługę? |
|
|
|
 |
krolyaro
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander II, ASX
|
Wysłany: 11-03-2014, 22:06
|
|
|
Witam,
Przekładałem taką kierownicę od ASX`a - zajęło mi to 15 minut . Żadnych problemów dla każdego domorosłego majsterkowicza. Proponuję nie odkręcać do końca nakrętki centralnej mocującej kierownicę i później zdecydowanym i mocnym uderzeniem wyszarpnąć kierownicę do siebie - u mnie poszło bez problemu. |
_________________ Mitsubishi ASX 1.8DID 2011
Mitsubishi Outlander 2.0 DID 2008 |
|
|
|
 |
lucano
Forumowicz
Auto: Outlander II
|
|