To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Japan Week

DZIKI - 24-05-2012, 18:34
Temat postu: Japan Week
Zapraszam serdecznie wszystkich na niezapomnianą imprezę z azjatycką motoryzacją w kameralnym miejscu w Chruszczobrodzie na Ośrodku rekreacji konnej PARNAS.

Zgromadzą się tam wszystkie największe marki z dalekiej Azji, dlatego nie może zabraknąć Trzech Diamentów aby móc zaprezentować się publiczności.

https://www.facebook.com/JapanWeekend

Zgłoszenia możecie kierować na adres
info@tuningkingz.pl

Wojciech Bogacz - 24-05-2012, 22:25

To ja na 99% się melduję na imprezie :)
DZIKI - 25-05-2012, 17:33

I tak trzymać :)

Wiem doskonale że jest w śród nas wiele "diamentów" które powinny się pokazywać :)
szerszej publiczności, uczestnicząc w ogólnopolskim zlocie widziałem nie jednego "rarytasa", dlatego zapraszam do udziału w tej imprezie.

Wojciech Bogacz - 25-05-2012, 19:06

To rozumiem, że jak chcę przyjechać to mam wysłać e-mail na adres podany na samej górze ? Czy będzie wielka draka, jakbym jednak nie dał rady ? Wolę wiedzieć z góry heh. Ewentualnie jak nie jednym to zawsze mogę drugim wynalazkiem przyjechać. Zarówno jeden jak i drugi to unikaty więc zawsze coś heh.
mjsystem - 25-05-2012, 19:16

Wojciech Bogacz napisał/a:
To rozumiem, że jak chcę przyjechać to mam wysłać e-mail na adres podany na samej górze ? Czy będzie wielka draka, jakbym jednak nie dał rady ? Wolę wiedzieć z góry heh. Ewentualnie jak nie jednym to zawsze mogę drugim wynalazkiem przyjechać. Zarówno jeden jak i drugi to unikaty więc zawsze coś heh.

Przyjedź, masz rzadko spotykane auta. :wink:

Wojciech Bogacz - 25-05-2012, 19:36

mjsystem napisał/a:
Przyjedź, masz rzadko spotykane auta.

Nooo - ale ja jestem tylko jeden... przydałby się kierowca jeszcze jakiś heh. Muszę widać coś wymyślić, żeby siostrzenica szybko prawo jazdy zrobiła... :twisted: Wtedy na zlocik pojechałyby dwa wynalazki 8)

DZIKI - 25-05-2012, 19:49

Wojciech Bogacz napisał/a:
To rozumiem, że jak chcę przyjechać to mam wysłać e-mail na adres podany na samej górze ? Czy będzie wielka draka, jakbym jednak nie dał rady ?

Wysłać zgłoszenie na adres - oczywiście :)
Nie, nie będzie :)
Bardzo mi zależy na tym aby nie zabrakło naszych "Miśków" na tej imprezie :)

Wojciech Bogacz - 25-05-2012, 20:08

DZIKI napisał/a:
Bardzo mi zależy na tym aby nie zabrakło naszych "Miśków" na tej imprezie

Trzeba będzie więc się pojawić - na razie jednak trzeba trochę wizualnie Galanta dopieścić, żeby się ładnie prezentował :)

mjsystem - 25-05-2012, 20:21

Moje zgłoszenie poszło, więc :supz:
mystek - 25-05-2012, 20:39

#Dziki - rok temu byłem na WPP w Chruszczobrodzie, miejscówka bardzo fajna i miała wtedy szczytny cel - pieniądze szły na jakiegoś konia, którego zdrowie ucierpiało.

Pytanie 1 - skoro w tym roku jest "tylko" Japan Week, to rozumiem, że nie będzie eliminacji "Wojny"? Czy będzie, ale tylko w kategorii JDM?

Pytanie 2 - mam nietypowe auto japońskie, ale w stanie raczej średnim (porównując się np z projektami, które są pokazane na Facebooku na stronie Japan Week). Czy to ma jakieś znaczenie, czy śmiało dobijać się na maila do organizatorów, że chciałem pokazać auto?

Pytanie 3 - jeżeli na powyższe pytanie padła odpowiedź "TAK", to czy mogę wystawić auto np tylko w sobotę/niedzielę?

Wojciech Bogacz - 25-05-2012, 20:49

Co do udziału w "Wojnie" to ja się raczej nie piszę, co do pytania kolegi Mystka nr2 - właśnie - obydwa moje wynalazki są w stanie raczej średnim w kierunku dobrego - sądzę jednak, że problemu nie będzie i można śmiało się pokazać - niech sobie odwiedzający obejrzą :)
mystek - 25-05-2012, 20:58

#Wojciech - nawet by nas nie wzięli do WPP :D natomiast istotna sprawa to własnie to, czy to mają być grubo pomodzone fury (widzę, że organizatorem jest Tuning Kingz, więc... sama nazwa wskazuje)? Bo jeśli tak, to strzelam, że 90% samochodów to będą Civici. Mam nadzieję, że organizatorzy są tego świadomi :P
Wojciech Bogacz - 25-05-2012, 21:49

Jeżeli 90% byłyby Hondy Civic to byśmy zdrowo namieszali hehe

Tak w ogóle - teoretycznie organizatorem imprezy jak wiadomo kto i co to ewentualnie może (lub nie) sugerować ale ja tam jak będę miał wszyskto sprawne i autko nie będzie mieć żadnych wizualnych (większych) defektów to się pojawię. Chociażby tak, żeby "włożyć kij w mrowisko" hehe

k@rol - 26-05-2012, 11:00

Na chwilę obecną jestem na tak :wink: 8)
DZIKI - 26-05-2012, 12:41

mystek napisał/a:
#Dziki - rok temu byłem na WPP w Chruszczobrodzie, miejscówka bardzo fajna i miała wtedy szczytny cel - pieniądze szły na jakiegoś konia, którego zdrowie ucierpiało.

Pytanie 1 - skoro w tym roku jest "tylko" Japan Week, to rozumiem, że nie będzie eliminacji "Wojny"? Czy będzie, ale tylko w kategorii JDM?

Pytanie 2 - mam nietypowe auto japońskie, ale w stanie raczej średnim (porównując się np z projektami, które są pokazane na Facebooku na stronie Japan Week). Czy to ma jakieś znaczenie, czy śmiało dobijać się na maila do organizatorów, że chciałem pokazać auto?

Pytanie 3 - jeżeli na powyższe pytanie padła odpowiedź "TAK", to czy mogę wystawić auto np tylko w sobotę/niedzielę?

ad.1 bez żadnych "napinek" to ma być spotkanie z dobrą zabawa miłośników motoryzacji

ad.2 wysyłać zgłoszenie :)

ad.3 to wszystko jest uzależnione ilu będzie chętnych , miejscówka też nie jest za wielka :)